Siirry sisältöön

Hirvieläinsaalis

Ohje seuran yhteyshenkilölle ennen metsästyskautta.

Oma riista: Alue-, ryhmä- ja lupatietojen päivittäminen metsästysvuodelle 2020-2021

Lupaosakkaiden kannattaa kirjata hirvisaalistiedot Oma riista -palveluun mahdollisimman nopeasti, jotta luvansaaja ja lupaosakkaat voivat seurata metsästyksen edistymistä reaaliajassa.

Oma riista -ohje luvansaajalle

Metsästyksenjohtaja tai seuran/seurueen yhteyshenkilö voi kirjata hirvisaaliita ja -havaintoja sekä hyväksyä seuran jäsenten ehdottamia kirjauksia Oma riista -palvelussa.

Oma riista -ohje metsastyksenjohtajille

 

Hirvitietokortti

Mikäli ei käytä Oma riista –palvelua, niin tiedot voi ilmoittaa hirvitietokortilla. Hirvitietokortti löytyy tältä sivulta ladattavassa muodossa (pdf). Lomakkeita tai paperisen pyyntilupamaksun voi tarvittaessa pyytää myös Suomen riistakeskuksen lupahallintokirjaamosta (s-posti: lupahallinto.kirjaamo@riista.fi).

Hirvitietokortilla annettavan saalisilmoituksen yhteyteen liitetään tosite pyyntilupamaksun suorittamisesta ja ne postitetaan osoitteeseen Suomen riistakeskus, Lupahallintokirjaamo, Kuralankatu 2, 20540 Turku. Kirjallisen saalisilmoituksen ja havaintojen tietoihin vaaditaan myös paikkatiedot (koordinaatit).

Hirvitietokortti_2020

Hirvitietokortin täyttöohjeet 2020

OHJE koordinaateista saalisilmoituslomakkeeseen_ML 26 §

 

Muut hirvieläimet (valkohäntäpeura, kuusipeura, metsäpeura)

Hirvieläinsaaliin ilmoituslomake (sähköisesti täytettävä: saat lomakkeelle lisärivejä klikkaamalla taulukkoa hiiren oikealla napilla ja valitsemalla Lisää rivejä alapuolelle)

Hirvieläinsaaliin ilmoituslomake (sähköisesti täytettävä: saat lomakkeelle lisärivejä klikkaamalla taulukkoa hiiren oikealla napilla ja valitsemalla Lisää rivejä alapuolelle)

Hirvieläinsaaliin ilmoituslomake

Saaliiksi saadut hirvieläimet on eriteltävä tarkasti täyttämällä lomakkeesta kaikki kohdat.