Siirry sisältöön

Hirvieläinsaalis

Ohje seuran yhteyshenkilölle ennen metsästyskautta.

Oma riista: Alue-, ryhmä- ja lupatietojen päivittäminen metsästysvuodelle 2017 -2018

Lupaosakkaiden kannattaa kirjata hirvisaalistiedot Oma riista -palveluun mahdollisimman nopeasti, jotta luvansaaja ja lupaosakkaat voivat seurata metsästyksen edistymistä reaaliajassa.

Oma riista -ohje luvansaajille

Metsästyksenjohtaja tai seuran/seurueen yhteyshenkilö voi kirjata hirvisaaliita ja -havaintoja sekä hyväksyä seuran jäsenten ehdottamia kirjauksia Oma riista -palvelussa.

Oma riista -ohje metsästyksenjohtajille

 

Hirvitietokortti

Mikäli ei käytä Oma riista –palvelua, niin tiedot voi ilmoittaa hirvitietokortilla. Hirvitietokortti löytyy tältä sivulta ladattavassa muodossa (pdf). Lomakkeita tai paperisen pyyntilupamaksun voi tarvittaessa pyytää myös Suomen riistakeskuksen lupahallintokirjaamosta (s-posti: lupahallinto.kirjaamo@riista.fi).

Hirvitietokortilla annettavan saalisilmoituksen yhteyteen liitetään tosite pyyntilupamaksun suorittamisesta ja ne postitetaan osoitteeseen Suomen riistakeskus, Lupahallintokirjaamo, Kuralankatu 2, 20540 Turku. Kirjallisen saalisilmoituksen ja havaintojen tietoihin vaaditaan myös paikkatiedot (koordinaatit).

Hirvitietokortti_2019

OHJE koordinaateista saalisilmoituslomakkeeseen_ML 26 §

Muut hirvieläimet (valkohäntäpeura, kuusipeura, metsäpeura)

Hirvieläinsaaliin ilmoituslomake (sähköisesti täytettävä: saat lomakkeelle lisärivejä klikkaamalla taulukkoa hiiren oikealla napilla ja valitsemalla Lisää rivejä alapuolelle)

Hirvieläinsaaliin ilmoituslomake (sähköisesti täytettävä: saat lomakkeelle lisärivejä klikkaamalla taulukkoa hiiren oikealla napilla ja valitsemalla Lisää rivejä alapuolelle)

Hirvieläinsaaliin ilmoituslomake

Saaliiksi saadut hirvieläimet on eriteltävä tarkasti täyttämällä lomakkeesta kaikki kohdat.