Siirry sisältöön

Medialle

Suomen riistakeskus tuottaa riistatalouteen liittyvää objektiivista asiantuntijatietoa. Riistakeskus on palveluorganisaatio, ja tiedotusvälineet ovat yksi tärkeimmistä sidosryhmistämme. Tiedotusvälineiden riista-aiheisissa kysymyksissä pyrimme aina löytämään parhaan mahdollisen asiantuntijan nopeasti langan päähän. Suomen riistakeskuksella on laajan maakunnallisen kattavuuden ansiosta hyvät kontaktit myös metsästäjiin.

Yhteystiedot

Valtakunnallisiin kysymyksiin vastaavat viestintäpäällikkö ja viestintäsuunnittelija. Alueellisiin kysymyksiin vastaa aluetoimistojen henkilöstö.

Yhteystiedot
Aluesivut

Tietoa riistahallinnosta

Suomen riistakeskus on itsenäinen julkisoikeudellinen laitos, joka toimii maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalalla. Verkkosivustollamme ovat luettavissa muun muassa riistakeskuksen tehtävät, strategia ja toimintakertomus. Riistahallinnon muita toimijoita ovat valtakunnallinen ja alueelliset riistaneuvostot, riistanhoitoyhdistykset sekä Julkinen riistakonserni. Niistäkin on lisätietoa sivustollamme.

Lue lisää riistahallinnosta

Tiedotteet

Uusimmat tiedotteemme lähetetään medialle STTinfo.fi-palvelun kautta. Uutiset ovat myös luettavissa verkkosivustollamme.

Tilaa tiedotteet STTinfo.fi-palvelusta

Lehti

Metsästäjä-lehti on yli 300 000 levikillään Suomen viidenneksi laajalevikkisin aikakauslehti. Metsästäjä-lehdestä julkaistaan paperilehteä vastaava sähköinen näköispainos, joka on vapaasti luettavissa.

Tutustu lehteen

Katso mediakortti

Sosiaalinen media

Uusimmista kuulumisistamme pysyy helposti ajan tasalla seuraamalla uutisvirtaamme Facebookissa tai Twitterissä.

Tutustu Facebook-sivuumme (facebook.com)

Tutustu Twitter-sivuumme (twitter.com)

Kuvat

Tarjoamme Suomen riistakeskuksen tietoihin perustuvien uutisten kuvituksiksi logoja ja värivalokuvia. Kuvat ovat edellä mainituissa tapauksissa tiedotusvälineiden käytettävissä maksutta. Julkaistun valokuvan yhteydessä on mainittava kuvaaja.

Lataa logoja:

Suomen-riistakeskus_logo_nelivari

Riistakeskus_kokonega

Suomen riistakeskuksen nelivärilogo (PDF)
Suomen riistakeskuksen mustavalkologo (PDF)