Siirry sisältöön

Tietoa rhy:n toiminnanohjaajille

Riistanhoitoyhdistyksen käytännön toimintaa hoitaa toiminnanohjaaja. Tälle sivulle on koottu tietoa, lomakkeita, ohjeita ja oppaita, joita riistanhoitoyhdistysten toiminnanohjaajat tarvitsevat työssään. Suomen riistakeskuksen sisäiseen toimintaan liittyvät ohjeet ja lomakkeet ovat edelleen saatavilla Dokumenttiarkistosta, johon voit kirjautua omilla tunnuksillasi.

Riistanhoitoyhdistysten yhteys- ja tapahtumatiedot on koottu valtakunnalliseen Oma riista -tietokantaan. Tiedot päivittyvät ajantasaisesti Suomen riistakeskuksen verkkosivujen yhteystietohakuun ja tapahtumahakuun.

Suomen riistakeskuksen verkkokaupasta riistanhoitoyhdistyksille voi helposti tilata esimerkiksi Metsästäjä-lehtiä, erilaisia esitteitä ja lomakkeita sekä Metsästäjän oppaita. Verkkokauppaan kannattaa ottaa ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse osoitteessa kauppa@riista.fi. Verkkokaupan asiakaspalvelu on auki arkisin klo 09:00-17:00 myös numerossa 020 331515 (hinta 0.088€/min).
Jos riistanhoitoyhdistykset tarvitsevat erilaisia jakelutavaroita (kynät, tarrat, heijastimet ym.) tai roll-upeja, ne tulee tilata suoraan Suomen riistakeskuksen viestinnältä.

Ajantasaiseen metsästyslainsäädäntöön on linkki oikeassa sivupalkissa. Alla olevaa linkkiä klikkaamalla pääset riistanhoitoyhdistysten työjärjestykseen.

Riistanhoitoyhdistysten työjärjestys (pdf)

 

Rhy-toiminnan lomakkeet

Riistanhoitoyhdistyksen vuosikokouksen asiakirjat

 

Riistanhoitoyhdistysten toiminnan muut lomakkeet ja asiakirjapohja

 

Ansiomerkit

Riistanhoitoyhdistys antaa lisäksi metsästäjätutkinnon ja ampumakokeen hyväksytystä tai hylätystä suorituksesta kirjallisen päätöksen sekä oikaisuvaatimusosoituksen, jossa on ohjeet oikaisun pyytämiseen.

Oikaisuvaatimusosoitus (pdf)

Oma riista -käyttöohjeita toiminnanohjaajille

Video-ohjeita riistanhoitoyhdistysten toiminnanohjaajille (Youtube)

Oma riista -palvelun video-ohjeita (linkit avautuvat uuteen välilehteen, dreambroker.com):

 

Oma_riista_web_pysty

Siirry Oma riista -palveluun logoa klikkaamalla.