Siirry sisältöön

Käytön lopettaminen

Oma riista -palvelun käytön lopettaminen.

Voit lopettaa Oma riista -palvelun käytön tekemällä siitä kirjallisen pyynnön sähköpostilla osoitteeseen oma@riista.fi. Voit tehdä pyynnön myös Oma riista -verkkopalvelusta kohdasta ”OMAT TIEDOT” tai Oma riista -mobiilisovelluksen kohdasta ”Asetukset” -> Poista Käyttäjätili.

Tietojen poistopyynnöstä sinulle lähetetään sähköpostiviesti, jossa pyydetään vahvistamaan käyttäjätilin poistopyyntö. Sen hyväksymisen jälkeen henkilötietosi ja käyttäjätilisi poistetaan sekä vapaaehtoiset riistatiedot anonymisoidaan. Saalisrekisteriin siirretyt tiedot ja muut lakisääteiset riistatiedot säilytetään, kuten niistä on säädetty lainsäädännössä. Tietoja ei voida palauttaa enää poistamisen jälkeen.

Oma riista -käyttäjätilin poistaminen ei poista tietoja metsästäjärekisteristä. Metsästäjärekisteriin tulee olla kirjallisesti yhteydessä, mikäli tiedot halutaan poistettavan myös metsästäjärekisteristä. Tietojen poistaminen metsästäjärekisteristä tarkoittaa metsästysharrastuksen päättämistä.

Huomio!

Oma riista -tilin käyttäjätunnuksen/sähköpostiosoitteen vaihtaminen ei edellytä käyttäjätilin poistamista vaan se onnistuu uudelleenrekisteröitymällä palveluun. Tällöin myös kaikki palveluun syöttämäsi tiedot säilyvät entisellään.