Siirry sisältöön

Metsästäjä-lehti

Metsästäjä-lehden kansi. Pystykorva haukkuu kuvassa.

Suomen riistakeskuksen tärkein neuvonta- ja koulutusväline on kaikille suomalaisille metsästäjille lähetettävä Metsästäjä-lehti. Näköislehden arkistossa (lehtiluukku.fi) voi selata vanhoja Metsästäjä-lehtiä vuodesta 2006 lähtien. Vuoden 2020 alusta Metsästäjä ilmestyy myös verkkolehtenä (metsastajalehti.fi) .

Toimitus

Metsästäjä-lehti, Suomen riistakeskus

Sompiontie 1, 00730 Helsinki

Vastaava päätoimittaja: Jari Varjo

Päätoimittaja: Klaus Ekman, puh. 029 431 2103

Toimitussihteeri: Tero Kuitunen, puh. 029 431 2122

Ulkoasu: Arja Karjula (Aste Helsinki Oy)

Toimitusneuvosto: Klaus Ekman, Tero Kuitunen, Marko Mikkola, Mirja Rantala, Jouni Tanskanen, Marko Svensberg, Petri Vartiainen, Johanna Hellman ja Arja Karjula.

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@riista.fi

 

Metsästäjä-lehdessä käsitellään riistanhoitoon ja riistakantojen verotukseen liittyviä ajankohtaisia asioita, kansainvälistä yhteistoimintaa, riistatalouden suhdetta muuhun luonnon käyttöön sekä riistaeläinten asemaa ja merkitystä luonnossa. Lehden aihepiiriin kuuluvat käytännön metsästys- ja riistanhoitotietous, metsästyslainsäädäntö, koirien käyttö metsästyksessä, eräelämä ja näissä tarvittavat välineet ja tarvikkeet sekä tiedottaminen Suomen riistakeskuksen toiminnasta, kokouksista ja koulutuksesta.

Lehdet ovat nelivärisiä, korkealaatuisia metsästyksen ja koko riista-alan tietopaketteja. Lehden vuosikerta käsittää kuusi erillistä numeroa. Metsästäjä-lehti lähetetään jokaiselle riistanhoitomaksun maksaneelle metsästäjälle, joita on noin 300 000, joko suomen- tai ruotsinkielisenä. Lehti jaetaan lisäksi lukuisille virastoille, kirjastoille, metsä- ja maatalousoppilaitoksille sekä useille yhdistyksille ja yksityisille henkilöille kotimaahan ja ulkomaille. Lehti ei ole irtomyynnissä.

 

Rivi-ilmoitukset

Metsästäjä-lehden Eräilmoituspalstan ilmoitusmyynti tapahtuu Eräverkko-palvelussa. Lue ohjeet ja jätä ilmoitus (eraverkko.fi).

Muut ilmoitusasiat

Tero Kuitunen, 029 431 2122

Klaus Ekman, puh. 029 431 2103