Siirry sisältöön

Metsästäjä-lehti

Metsästäjä-lehden kansi.

Suomen riistakeskuksen tärkein neuvonta- ja koulutusväline on kaikille suomalaisille metsästäjille lähetettävä Metsästäjä-lehti. Näköislehden arkistossa (lehtiluukku.fi) voi selata vanhoja Metsästäjä-lehtiä vuodesta 2006 lähtien. Vuoden 2020 alusta Metsästäjä on ilmestynyt myös verkkolehtenä (metsastajalehti.fi). Lehdellä on myös oma Instagram-tili @metsastajalehti.

Metsästäjä-lehdessä käsitellään riistanhoitoon ja riistakantojen verotukseen liittyviä ajankohtaisia asioita, kansainvälistä yhteistoimintaa, riistatalouden suhdetta muuhun luonnon käyttöön sekä riistaeläinten asemaa ja merkitystä luonnossa. Lehden aihepiiriin kuuluvat käytännön metsästys- ja riistanhoitotietous, metsästyslainsäädäntö, koirien käyttö metsästyksessä, eräelämä ja näissä tarvittavat välineet ja tarvikkeet sekä tiedottaminen Suomen riistakeskuksen toiminnasta, kokouksista ja koulutuksesta.

Lehdet ovat nelivärisiä, korkealaatuisia metsästyksen ja koko riista-alan tietopaketteja. Lehden vuosikerta käsittää kuusi erillistä numeroa. Metsästäjä-lehti lähetetään jokaiselle riistanhoitomaksun maksaneelle metsästäjälle, joita on noin 300 000, joko suomen- tai ruotsinkielisenä. Lehti jaetaan lisäksi lukuisille virastoille, kirjastoille, metsä- ja maatalousoppilaitoksille sekä useille yhdistyksille ja yksityisille henkilöille kotimaahan ja ulkomaille. Lehti ei ole irtomyynnissä.

Toimitus

Metsästäjä-lehti, Suomen riistakeskus

Sompiontie 1, 00730 Helsinki

Vastaava päätoimittaja: Jari Varjo

Päätoimittaja: Mikko Sirkiä, puh. 029 4312 109

Toimitussihteeri: Tero Kuitunen, puh. 029 431 2122

Ulkoasu: Markku Pakarinen (Aste Helsinki Oy)

Toimitusneuvosto: Mikko Sirkiä, Johanna Hellman, Tero Kuitunen, Marko Mikkola, Markku Pakarinen, Mirja Rantala, Marko Svensberg, Jouni Tanskanen ja Petri Vartiainen.

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@riista.fi

Ilmoitukset

Rivi-ilmoitukset

Metsästäjä-lehden Eräilmoituspalstan ilmoitusmyynti tapahtuu Eräverkko-palvelussa. Lue ohjeet ja jätä ilmoitus (eraverkko.fi).

Mediakortti 2023

Muut ilmoitusasiat

Tero Kuitunen, 029 431 2122

Mikko Sirkiä, puh. 029 4312 109