Siirry sisältöön

Metsästäjävakuutus

Metsästäjävakuutuksen hankkiminen ja voimassapitäminen on yksi Suomen riistakeskuksen julkisista hallintotehtävistä. Vakuutus pitää sisällään metsästäjien ryhmävakuutuksen. Vakuutussopimus on tehty LähiTapiolan kanssa.

Metsästäjävakuutus sisältyy metsästyskortin hintaan ja vakuutettuina ovat kaikki kortin lunastaneet henkilöt.

Vakuutusnumero: 312-0042105-H

Vahingon tapahduttua ottakaa välittömästi yhteyttä LähiTapiolan Korvauspalveluihin, puh. 09 453 3300

 

Metsästäjän vastuuvakuutus

Metsästäjän vastuuvakuutuksesta korvataan metsästyksen yhteydessä vakuutusehdoissa määritellyllä aseella toiselle henkilölle aiheutetut henkilövahingot.

Metsästäjän yksityistapaturmavakuutus

Metsästäjän yksityistapaturmavakuutuksesta puolestaan korvataan tapaturmavahingot, jotka vakuutettu aiheuttaa itselleen metsästyksen yhteydessä. Korvattavia vahinkoja ovat sellaiset, jotka johtuvat ampuma-aseen laukeamisesta tai räjähtämisestä sekä jousiaseen osalta myös sen rikkoontumisesta.

Toimitsijan yksityistapaturmavakuutus

Toimitsijan yksityistapaturmavakuutuksesta korvataan tapaturmavahinkoja, jotka aiheutuvat toimitsijoina kilpailuissa ja ampumaharjoitteluissa sekä niiden valmistelu- ja huoltotöiden aikana toimiville itselleen.

Metsästyskoiran tapaturmavakuutus

Metsästyskoiran tapaturmavakuutus antaa turvaa vakuutetun tai tämän kanssa samassa taloudessa asuvan perheenjäsenen omistamalle metsästyskoiralle poliisin tai hätäkeskuksen toimeksiannosta tapahtuvassa suurriistavirka-aputehtävissä tapahtuvien vahinkojen varalta.

Metsästäjävakuutuksen ehdot 1.8.2019 alkaen.

Vakuutustodistus englanniksi (1.8.2019–31.7.2020)

Vakuutustodistus saksaksi (1.8.2019–31.7.2020)