Siirry sisältöön

Sociala medier

Finlands viltcentral har sina egna sidor på sociala medierna Facebook, Twitter, You Tube, SlideShare och LinkedIn. Ytterligare finns här på våra internetsidor i samband med varje sida knappar, med vilka det är lätt att dela med sig av sidorna i sitt eget sociala nyhetsflöde och således berätta för sina bekanta om sidor som innehåller nyttig information.

På Facebook och Twitter får man snabbt aktuell information. Alla kan kommentera våra nyheter samt diskutera vilthushållningens aktuella ärenden. Vi delar alla våra videor som vi producerar på YouTube-kanalen. Man kan kommentera videorna eller dela med sina vänner. På SlideShare-kanalen finns våra transparangserier man kan bläddra i, som innehåller till exempel expertkunskap av allmänt intresse eller direktiv. På LinkedIn-profilen fokuserar vi på administrativa och officiella ärenden, till exempel informerar vi om lediga jobb.

Alla våra sidor på de sociala medierna kan läsas, fastän man inte själv skulle vara registrerad, men då kan man inte kommentera eller för övrigt delta. Tillsvidare kommunicerar vi huvudsakligen på finska i de sociala medierna. Vi önskar alla nya bekanta, följare, beställare, gillare, delare, kommenterare och diskuterare varmt välkomna till våra sociala medier sidor.

Sociala media är inte vår officiella informationskanal, utan de officiella uppgifterna finns på riista.fi-sidorna och i tidningen Jägaren. Därför är våra uppdateringar i sociala medier huvudsakligen på finska. Tyvärr, har vi tillsvidare inte resurser att upprätthålla sociala media på mer än ett språk. Ändå, alltid då det är möjligt, lägger vi också till ett svenskspråkigt omnämnande angående ärendet till uppdateringarna, till exempel på Facebook i kommentarfältet.

Finlands viltcentral på Facebook

Finlands viltcentral på Twitter

Finlands viltcentral på YouTube

Finlands viltcentral på SlideShare

Finlands viltcentral på LinkedIn

Finlands viltcentrals bloggar

På Finlands viltcentrals sidor riista.fi finns en bloggsida med olika bloggar som anknyter till vilt. Bloggförfattarna är personer som har viltområdet som hobby eller arbete, eller är intresserade av jakt.

Bloggarna skrivs huvudsakligen på finska.

Syftet med bloggsidan är, förutom att samla bloggar med olika synvinklar på vilt på en och samma sida, även att fungera som diskussionsforum.

De åsikter, tankar och diskussionsöppningar som framförs i bloggarna är skribenternas egna personliga åsikter, och utgör inte Finlands viltcentrals offentliga ställningstagande.

Finlands viltcentrals bloggar