Siirry sisältöön

För mycket debiterade jaktvårdsavgifter via e-fakturor och direktbetalningarna återbetalas

En del av de som betalar sin viltvårdsavgift per e-faktura eller direktbetalning har fått flera fakturor med samma referensnummer till sin bank. Det beror på ett fel som skett vid förmedlingen av banköverföringar.

Inom utgången av juni postar man ett brev till hemadressen från Jägarregistret till alla som betalt för mycket, som innehåller anvisningar om återbetalning. Man fyller i sina egna uppgifter i återbetalningsblanketten som kommer med brevet och returnerar blanketten i svarskuvertet till Jägarregistret.

Eftersom felet med förmedlingen av banköverföringar berör flera jägare, är det en fördröjning i behandlingen av återbetalningarna.

Om ni redan har varit i kontakt med kundtjänsten och till dem meddelat de begärda uppgifterna, behöver ni inte skicka in era uppgifter på nytt.

Vid behov ger Jägarregistrets kundtjänst tilläggsuppgifter per telefon på nummer 029 431 2002 eller per e-post  metsastajarekisteri@innofactor.com. Jägarregistrets kundtjänst är öppen på vardagar till slutet av juni kl. 9:00-16:00 och från början av juli under vardagar kl. 8:00-18:00.

Vi ber om ursäkt för besväret som det här orsakat!