Siirry sisältöön

Finlands viltcentrals lager flyttar

Finlands viltcentrals lagertjänster och internetbutik flyttas för att skötas av Booky.fi Oy med början från 22.6.2015. Lagret är stängt 17.–21.6.2015, inga beställningar tas emot under den tiden. Lagret öppnar igen måndag den 22 juni 2015.

Från och med måndagen görs beställningarna:

  • via Finlands viltcentrals nya internetbutik på adressen kauppa.riista.fi
  • på telefonnummer 020 331 515 (vardagar klockan 9.30–15.30, samtalsavgift 0,088 €/min)
  • per e-post på adressen kauppa@riista.fi

Jaktvårdsföreningarnas butik

Till jaktvårdsföreningarnas butik (rhy-kauppa) kommer man direkt via adressen rhy.pikakirjakauppa.fi eller via länken (kauppa.riista.fi) på den öppna internetbutikens hemsida. Jaktvårdsföreningarnas avtalspriser är i kraft endast i jvf-butiken (rhy-kauppa) och därför är det viktigt, att inköpen görs då man är inloggad på jvf-butiken. Jaktvårdsföreningarna kan fortsättningsvis betala sina beställningar mot faktura. Förändring jämfört med tidigare är det, att från måndagen 22.6.2015 tillkommer en postavgift på alla beställningar.

Den e-postadress och lösenord som uppgetts i uppgifterna till den nuvarande internetbutiken skall användas då man den första gången loggar in till den nya internetbutiken. I fortsättningen kan man alternativt också använda kombinationen kundnummer – lösenord. Kundnumret finner man på internetbutikens Omat tiedot –sidan. Där kan man också granska att kontaktuppgifterna är ajour och vid behov uppdatera uppgifterna. Det användarnamn som nu är i bruk fungerar inte i den nya internetbutiken. I fall jaktvårdsföreningen tidigare inte har använt internetbutiken som kräver inloggning, ska användarnamn begäras från kundtjänsten på telefonnummer 020 331 515.

Extra information

Sundqvist, Marion

  • Logistikplanerare
  • Försäljnings- och inköpsfakturor, lager och internetbutik
  • 029 431 2110
  • marion.sundqvist@riista.fi