Siirry sisältöön

Vaihda riistanhoitomaksusi e-laskuksi

Vielä ehdit vaihtaa riistanhoitomaksun laskun sähköiseen e-laskuun. Sopimus e-laskutuksesta on tehtävä 20.4. mennessä, jotta se ehtisi voimaan 1.8.2018 alkavalle metsästysvuodelle. E-laskusopimuksen tehtyäsi saat laskun jatkossa suoraan omaan verkkopankkiisi.

Tekemällä e-laskusopimuksen oman pankkisi kanssa saat metsästysvuoden 2018–2019 riistanhoitomaksun e-laskuna omaan verkkopankkiisi. Maksamalla e-laskun eräpäivään mennessä saat uuden metsästyskortin kotiinkannettuna Metsästäjä-lehden nelosnumeron lisäkannessa.

Muovitetun metsästyskortin lisäksi sinulla on aina sähköinen metsästyskortti Oma riista -palvelussa. Sähköinen metsästyskortti on yhtä pätevä kuin paperinenkin. Sähköinen metsästyskortti tulee Oma riista -palveluun automaattisesti muutaman päivän viiveellä riistanhoitomaksun maksamisesta.

Kätevä ja nopea e-lasku

Siirtyminen e-laskutukseen säästää aikaa ja vaivaa: kaikki tiedot, kuten viite- ja tilinumerot ovat laskussa valmiina, joten niitä ei tarvitse erikseen näppäillä. Sinun tarvitsee ainoastaan tarkistaa ja hyväksyä lasku nappia painamalla.

Siirtyminen riistanhoitomaksun e-laskutukseen on yksinkertaista. Toimi näin:

  1. Kirjaudu omaan verkkopankkiisi.
  2. Tee sopimus (uusi e-lasku) ja valitse laskuttajaksi Suomen riistakeskus ja laskutusaiheeksi riistanhoitomaksu.
  3. Käytä yksilöintitietona henkilötunnustasi.

Lue lisää e-laskun käyttöönotosta oman pankkisi sivuilta ja siirrä riistanhoitomaksusi e-laskuksi jo tänään. Sopimus e-laskutuksesta on tehtävä 20.4. mennessä, jotta se ehtisi voimaan 1.8.2018 alkavalle metsästysvuodelle. E-laskusopimusta ei tarvitse uusia vuosittain. Verkkopankkisi aktiivisten e-laskujen joukosta voit myös tarkistaa, onko sinulla jo riistanhoitomaksu jo e-laskuna.

Voit maksaa myös suoramaksuna

Riistanhoitomaksu on mahdollista maksaa myös suoramaksuna. Suoramaksusopimuksen pankkinsa kanssa tehneet maksavat metsästysvuoden 2018–2019 riistanhoitomaksun suoramaksuna 3.6.2018, ja heille lähetetään heinäkuussa Metsästäjä-lehden lisäkannessa pankkikortin kokoinen muovitettu kortti.

Suoramaksuvaltuutus on tehtävä 20.4. mennessä , jotta se ehtisi voimaan 1.8.2018 alkavalle metsästysvuodelle. Suoramaksuvaltuutusta ei tarvitse uusia vuosittain. Suoramaksusopimuksen voimassaolon voi tarkistaa omasta pankistaan.

Siirry Oma riista -palveluun

Katso helpot video-ohjeet Oma riista -palveluun rekisteröitymiseen, kirjautumiseen ja palvelun käyttämiseen.

 

Lisätietoja