Siirry sisältöön

Oma riista -palvelu haltuun selkeillä video-ohjeilla

Oma riista -palveluun on tullut paljon uusia toiminnallisuuksia, kuten esimerkiksi seuraominaisuudet ja hirvitietojen keruu. Käy tutustumassa uusiin ominaisuuksiin, ja niiden käyttöön helppojen video-ohjeiden kautta.

Oma riista -palvelun käyttöohjeet aina palveluun rekisteröitymisestä riistahavaintojen ja saaliiden kirjaamiseen sekä uusiin seuraominaisuuksiin ovat koottuna Suomen riistakeskuksen verkkosivuilla. Sivulle on koottu Oma riista -palvelun käyttöohjeet sekä Oma riista -palvelun seuraominaisuuksien käyttöohjeet omille soittolistoilleen.

Uusia seuraominaisuuksia koskevissa kysymyksissä auttaa myös Oma riista -helpdesk. Parhaiten alkuun pääsee kuitenkin video-ohjeiden avulla, joihin on pyritty kokoamaan ohjeet jokaisesta eri toiminnosta.

Helpdeskille ohjatut kysymykset ja palautteet lähetetään ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen oma@riista.fi. Tarvittaessa voi soittaa neuvontapuhelimeen 029 431 2111 (arkisin klo 12–16). Apua Oma riista -palveluun liittyviin kysymyksiin saa myös omalta riistanhoitoyhdistykseltä, aluetoimistolta ja riistakeskuksen asiakaspalvelusta.