Siirry sisältöön

Oma riista -nettikoulutukset (Huom.! UUSI OSOITE)

Luonnonvarakeskus järjestää yhteistyössä Suomen riistakeskuksen kanssa Oma riista -nettikoulutusta hirveä metsästävien metsästysseurojen ja -seurueiden yhteyshenkilöille, hirvenmetsästyksen johtajille sekä hirviluvansaajille. Koulutuksiin voi liittyä kotikoneella seuraavan linkin kautta:
https://ucc.vy-verkko.fi/luke/meet/kitta.suhonen/JT8NSPW9 

Tilaisuuden kouluttajana toimii Kitta Suhonen Luonnonvarakeskuksesta. Suomen riistakeskuksen edustaja toimii pikaviestivastaavana, ottaen vastaan koulutuksessa mukana olevien henkilöiden pikaviestikenttään kirjoittamia kysymyksiä. Kouluttajat antavat tarkempia ohjeita tilaisuuden aluksi.

Koulutukseen osallistumiseen tarvitaan tietokoneen lisäksi toimiva nettiyhteys. Mikäli koneella ei ole aiemmin ladattuna Microsoftin Lync-ohjelmaa, latautuu koulutukseen liittymiseksi tarvittava Lync Web App -ohjelma edellä mainitun osoitteen kautta. Ohjelman lataaminen kannattaa kuitenkin suorittaa hyvissä ajoin, ennen tilaisuuden alkamista. Ohjelma toimii parhaiten Internet Explorer -selaimella. Jos sitä ei ole koneella, sen voi halutessaan ladata. Koulutukseen voi liittyä yhtä aikaa enintään 250 konetta. Saman koneen äärellä voi olla useampi osallistuja yhtä aikaa ja yksi henkilöistä voi toimia kysymysten kirjoittajana.

Tilaisuuksia pidetään seuraavasti:

  • Keskiviikkona 7.9. klo 18.00–20.00, tilaisuus on kohdistettu ensisijaisesti Oulun ja Kainuun alueille
  • Keskiviikkona 14.9. klo 18.00–20 00, tilaisuus on kohdistettu ensisijaisesti Keski-Suomen ja Pohjois-Hämeen alueille
  • Keskiviikkona 21.9. klo 18.00–20 00, tilaisuus on kohdistettu ensisijaisesti Varsinais-Suomen ja Pohjois-Karjalan alueille
  • Keskiviikkona 28.9. klo 18.00–20 00, kaikille avoin

Jos jonkun hirveä metsästävän seuran tai seurueen edustajat eivät pääse osallistumaan juuri kyseiselle alueelle tarkoitettuun tilaisuuteen, on osallistuminen mahdollista myös muihin tilaisuuksiin.

Lataa Internet Explorer -selain

Lisätietoja:

Kitta Suhonen, Luonnonvarakeskus
kitta.suhonen@luke.fi, 029 532 7251