Siirry sisältöön

Riistatalolla eläinnäyttely

Turun seudun riistanhoitoyhdistys esittelee Riistatalolla (ent. Kaarinan Lepakkotalo ) 6.–31.5. välisen ajan Kaarinassakin tunnettuja lintuja ja nisäkkäitä. Esillä on 12 tuttua ja vähemmän tuttua lintulajia sekä lähiympäristön nisäkkäitä. Mukana on myös yksi tuttu suurpetomme.

Näyttely on toteutettu yhteistyössä Turun yliopiston eläinmuseon, paikallisten konservaattoreiden ja metsästäjien kanssa opettavaiseksi näyttelyksi eri-ikäisille lapsille tunnistamistehtävineen.

Samalla on mahdollisuus simulaattorihuoneessa tutustua valinnaisiin videoihin:

  • Karhun todelliset kasvot, 27 min. Mielenkiintoinen ja realistinen kuvaus karhun käyttäytymisestä ja kohtaamisista metsässä.
  • Hirvieläimet liikenteessä, 11 min. Tietoa hirvieläinten käyttäytymisestä liikenteessä.
  • Metsäkauris, 32 min. Suomessa kuvattu ohjelma paikallisestikin merkittävästä riistaeläimestä ja pihapiirin yleisestä vieraasta Kaarinassa.
  • Harrastuksena metsästys, 23 min. Video kertoo suomalaisesta metsästyksestä ja on hyvä video aloittelevalle eräharrastajalle. Mukana myös leikkimielinen metsästäjätutkinto.

Aika: 6.–31.5.2015
Paikka: 
Riistatalo, Paraistentie 15, Kaarina

Näyttely on vapaasti Kaarinalaisten oppilaitosten ja nuorisokasvatuksen käytettävissä arkipäivisin klo 9.00 – 15.00 toukokuun loppuun asti.

Lisätietoja ja varaukset ryhmien vierailuja varten:
Turun seudun rhy/ toiminnanohjaaja Lasse Heimo p. 0290 300 190, turku@rhy.riista.fi

Turun seudun rhy:n -sivut