Siirry sisältöön

Metsästäjien ampumasimulaattori on käytettävissä

Tervetuloa Riistatalolle Kaarinaan kokeilemaan uutta ampumasimulaattoria! Riistatalo ja simulaattori ovat avoinna kaikille tutustumista varten koko tammikuun.

Ampumasimulaattori on Turun seudun riistanhoitoyhdistyksen, Suomen riistakeskuksen ja Varsinais-Suomen riistanhoitoyhdistysten yhteinen hanke. Vastuu simulaattorista on Turun seudun riistanhoitoyhdistyksellä.

Riistatalo ja simulaattori ovat avoinna tiistaista 6.1. alkaen ti-su klo 12-21.

Osoite: Riistatalo, Paraistentie 15, Kaarina
Riistatalo sijaitsee Paraistentien (ei Saaristotien) länsipuolella kahden kerrostalon välissä aivan Kaarinan keskustassa.

Ajo-ohje ja karttalinkki

Tammikuun aikana simulaattorissa ei ole mahdollista käyttää omia aseita.

Helmikuusta alkaen ampumasimulaattoriaikoja voi varata nettikalenterin avulla. Hinta on 30 euroa/tunti niiden riistanhoitoyhdistysten jäsenille, jotka osallistuivat hankkeen rahoitukseen. Muille hinta on 50 euroa/tunti. Maksu suoritetaan käteisellä paikan päällä tai varauksen yhteydessä pankkien maksupalvelun kautta.

Varatun simulaattoritunnin aikana laitetta saa käyttää kuinka monta henkilöä tahansa. Tehokasta ampumaharjoittelua tunnin aikana saa 3-4 henkilöä. Ampua voi joko simulaattori-aseella tai omalla aseella. Ampumasimulaattori soveltuu sekä aloitteleville metsästäjille että huippu-urheiluampujille. Simulaattorilla voidaan ampua sekä luotilajeja että haulikkolajeja.

Varsinais-Suomen kaikilla riistanhoitoyhdistyksillä on mahdollisuus käyttää ampumasimulaattoria ilmaiseksi metsästäjätutkintokoulutuksissaan. Varsinais-Suomen kaikille uusille metsästäjille on myös varattu mahdollisuus käyttää simulaattoria ilmaiseksi puolen vuoden ajan ensimmäisen riistanhoitomaksun maksamisesta.

Lisätietoja ilmaiskäytöstä ja nettivarauksista Turun seudun rhy:n kotisivuilta www.turunseudun.rhy.fi.

Lisätietoja:

Lasse Heimo
toiminnanohjaaja, Turun seudun rhy
p. 0400 533 200, turku@rhy.riista.fi

Lisätietoja

Hermansson, Jörgen

  • vs. Riistapäällikkö, Varsinais-Suomi
  • Saaristo sekä pienten hirvieläinten kannanhoito
  • 029 431 2342
  • jorgen.hermansson@riista.fi