Metsästäjien ampumasimulaattori on käytettävissä

Tervetuloa Riistatalolle Kaarinaan kokeilemaan uutta ampumasimulaattoria! Riistatalo ja simulaattori ovat avoinna kaikille tutustumista varten koko tammikuun.

Ampumasimulaattori on Turun seudun riistanhoitoyhdistyksen, Suomen riistakeskuksen ja Varsinais-Suomen riistanhoitoyhdistysten yhteinen hanke. Vastuu simulaattorista on Turun seudun riistanhoitoyhdistyksellä.

Riistatalo ja simulaattori ovat avoinna tiistaista 6.1. alkaen ti-su klo 12-21.

Osoite: Riistatalo, Paraistentie 15, Kaarina
Riistatalo sijaitsee Paraistentien (ei Saaristotien) länsipuolella kahden kerrostalon välissä aivan Kaarinan keskustassa.

Ajo-ohje ja karttalinkki

Tammikuun aikana simulaattorissa ei ole mahdollista käyttää omia aseita.

Helmikuusta alkaen ampumasimulaattoriaikoja voi varata nettikalenterin avulla. Hinta on 30 euroa/tunti niiden riistanhoitoyhdistysten jäsenille, jotka osallistuivat hankkeen rahoitukseen. Muille hinta on 50 euroa/tunti. Maksu suoritetaan käteisellä paikan päällä tai varauksen yhteydessä pankkien maksupalvelun kautta.

Varatun simulaattoritunnin aikana laitetta saa käyttää kuinka monta henkilöä tahansa. Tehokasta ampumaharjoittelua tunnin aikana saa 3-4 henkilöä. Ampua voi joko simulaattori-aseella tai omalla aseella. Ampumasimulaattori soveltuu sekä aloitteleville metsästäjille että huippu-urheiluampujille. Simulaattorilla voidaan ampua sekä luotilajeja että haulikkolajeja.

Varsinais-Suomen kaikilla riistanhoitoyhdistyksillä on mahdollisuus käyttää ampumasimulaattoria ilmaiseksi metsästäjätutkintokoulutuksissaan. Varsinais-Suomen kaikille uusille metsästäjille on myös varattu mahdollisuus käyttää simulaattoria ilmaiseksi puolen vuoden ajan ensimmäisen riistanhoitomaksun maksamisesta.

Lisätietoja ilmaiskäytöstä ja nettivarauksista Turun seudun rhy:n kotisivuilta www.turunseudun.rhy.fi.

Lisätietoja:

Lasse Heimo
toiminnanohjaaja, Turun seudun rhy
p. 0400 533 200, turku@rhy.riista.fi

Lisätietoja