Siirry sisältöön

Metsästyssimulaattoreita myös Helsingissä ja Kruunupyyssä

Tuoreimmassa Metsästäjä-lehdessä (2/2015) kerrottiin Varsinais-Suomen riistanhoitoyhdistysten Riistatalolle Kaarinaan avaamasta ammuntasimulaattorista. Metsästyssimulaattori on avattu myös Talin keilahalliin Helsingissä. Rannikko-Pohjanmaalla ammuntasimulaattoria voi käydä testaamassa Kruunupyyssä.

Talin keilahalliin Helsingissä on avattu metsästyssimulaattori, jonka 4 x 2 -metriselle taustakankaalle heijastetaan kesäisiä suomalaismaisemia karhuineen, hirvineen, peuroineen ja sorsineen. Ampumaradalla on myös metsästystrap-savikiekkorata. Metsästyssimulaattori sopii kaikille metsästyksestä ja ammunnasta kiinnostuneille vasta-alkajista kehäkettuihin.

www.metsastyssimulaattori.fi

Rannikko-Pohjanmaan ensimmäinen ammuntasimulaattori on Ådalenin koulussa Kruunupyyssä. Päivisin sitä käyttävät metsästys- ja luonnonhoitolinjan opiskelijat, iltaisin metsästäjät. SimWay Hunt -simulaattorissa voi käyttää asejäljennöksiä tai omaa asetta, ja ampujia voi olla useita yhtä aikaa. Ohjelmia on yli 30 erilaista, esimerkiksi haulikkolajeja, tarkkuusammuntaa ja jahtitilanteita.

www.simwayhunt.fi

Metsästäjä-lehden juttu Kaarinan Riistatalon ammuntasimulaattorista