Siirry sisältöön

Riistametsänhoito uusien metsänhoidon suositusten mukaisesti -koulutus

Riistametsänhoito uusien metsänhoidon suositusten mukaisesti -koulutus on tarkoitettu kaikille metsänhoitoa suunnitteleville ja toteuttaville, jotka tarvitsevat riistaa huomioon ottavia menetelmiä metsänhoidossa. Koulutus sopii myös opettajille sekä riistatalouden toimijoille, jotka tarvitsevat tietoa talousmetsien käsittelyn merkityksestä riistan elinympäristöjen hoidossa.

Koulutuspäivän lähtökohtana ovat uudet metsänhoidon suositukset ja erityisesti suositukset riistametsänhoitoon. Tilaisuudessa riistametsänhoidon sisältö tarjoillaan asiantuntijoiden toimesta tiiviinä pakettina, jota osallistujat voivat suoraan hyödyntää työssään, esimerkiksi metsänomistajan päätöksentekoa tukevana taustatietona. Käytännön tilanteisiin tutustuminen tavallista talousmetsää kasvavilla maastokohteilla on erinomainen keino laajentaa omaa käsitystä riistan elinympäristönhoitoa tukevan metsänkäsittelyn toteutustavoista. Koulutuspäivän lopuksi aiheeseen syvennytään vielä kokemustenvaihdon ja keskustelun kautta.

Keskiviikkoillan 4.3. ohjelma on tarkoitettu kaikille, joilla on tilaisuus saapua paikalle jo koulutuspäivää edeltävänä iltana. Noormarkun ruukki tarjoaa majoituspalveluiden lisäksi erinomaiset mahdollisuudet vapaamuotoiseen yhdessäoloon, ruokailuun ja saunomiseen.

Koulutuksen toteuttavat yhteistyössä Tapio, A.Ahlström ja Suomen riistakeskus.

Aika: torstai 5.3.2015 klo 8.15 – 15.30 (majoittujille iltaohjelmaa keskiviikkona 4.3. klo 18.00 alkaen)

Paikka: Villa Ett, Laviantie 16, 29600 Noormarkku sekä maastokohteet lähialueella

Hinta ja ilmoittautuminen: koulutuspäivän hinta on 190 € + alv 24 % ja se sisältää torstain 5.3. ohjelmassa mainitut tarjoilut sekä kuljetukset maastokohteille.

Ilmoittaudu koulutuspäivään viimeistään perjantaina 13.2.2015.

Tarkempi ohjelma, tietoa majoituksesta ja ilmoittautuminen koulutukseen
Tietoa tapahtumapaikasta