Siirry sisältöön

Medialle

Suomen riistakeskus tuottaa riistatalouteen liittyvää objektiivista asiantuntijatietoa. Riistakeskus on palveluorganisaatio, ja tiedotusvälineet ovat yksi tärkeimmistä sidosryhmistämme. Tiedotusvälineiden riista-aiheisissa kysymyksissä pyrimme aina nopeasti löytämään parhaan mahdollisen asiantuntijan. Suomen riistakeskuksella on laajan maakunnallisen kattavuuden ansiosta hyvät kontaktit myös metsästäjiin.

Yhteystiedot

Valtakunnallisiin kysymyksiin vastaavat viestintäpäällikkö ja viestintäsuunnittelijat. Alueellisiin kysymyksiin vastaa aluetoimistojen henkilöstö.

Yhteystiedot
Aluesivut

Tietoa riistahallinnosta

Suomen riistakeskus on itsenäinen julkisoikeudellinen laitos, joka toimii maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalalla. Verkkosivustollamme ovat luettavissa muun muassa riistakeskuksen tehtävät, strategia ja toimintakertomus. Riistahallinnon muita toimijoita ovat valtakunnallinen ja alueelliset riistaneuvostot, riistanhoitoyhdistykset sekä Julkinen riistakonserni.

Lue lisää riistahallinnosta

Tiedotteet

Uusimmat tiedotteemme lähetetään medialle STTinfo.fi-palvelun kautta. Uutiset ovat myös luettavissa verkkosivustollamme. Tilaa tiedotteet STTinfo.fi-palvelusta

Lehti

Metsästäjä-lehti on yli 300 000 levikillään Suomen viidenneksi laajalevikkisin aikakauslehti, jota julkaistaan myös verkkolehtenä osoitteessa metsastajalehti.fi. Metsästäjä-lehdestä julkaistaan paperilehteä vastaava sähköinen näköispainos (lehtiluukku.fi), joka on vapaasti luettavissa.

Sosiaalinen media

Uusimmista kuulumisistamme pysyy helposti ajan tasalla seuraamalla uutisvirtaamme Facebookissa (facebook.com) tai X:ssä (twitter.com).

Logot

Tarjoamme Suomen riistakeskuksen tietoihin perustuvien uutisten kuvituksiksi logoja.

Tunnuksesta on olemassa kolme värivaihtoehtoa: värillinen, harmaasävyinen ja negatiivi (valkoinen). Värillistä ja harmaasävyistä voidaan käyttää valkoisella tai vaalealla pohjalla ja negatiivia tummalla pohjalla. Tunnusta käytetään aina syvättynä, jolloin värillisellä pohjalla elementtien ympärille ei jää valkoista taustaa. Tunnuksen ympärille on jätettävä riittävä suoja-alue.

Suomen-riistakeskus_logo_nelivari

Riistakeskus_kokonega

Suomen riistakeskuksen värillinen logo (PDF)

Suomen riistakeskuksen negatiivi logo (PDF)

Suomen riistakeskuksen harmaasävyinen logo (PDF)