Siirry sisältöön

Ota käyttöön sähköinen metsästyskortti

Matti Metsästäjä 700x1200

Suomen riistakeskus on toteuttanut Metsästäjä-lehden numeron neljä yhteydessä toimitettavan, painetun metsästyskortin rinnalle sähköisen metsästyskortin, joka kulkee helpoiten mukana Oma riista -mobiilisovelluksessa.

Sähköinen metsästyskortti on ollut saatavissa Oma riista –palvelussa ja mobiilisovelluksessa huhtikuusta 2015 alkaen ja se on yhtä pätevä kuin paperinen metsästyskortti. Sähköinen metsästyskortti ilmestyy Oma riista -palveluun automaattisesti muutaman päivän viiveellä riistanhoitomaksun maksamisesta. Mikäli olet kadottanut tilisiirtolomakkeesi, sinun täytyy tilata se metsästäjärekisteristä sähköpostitse osoitteesta metsastajarekisteri@innofactor.com tai puhelimitse numerosta 030 600 2301.

Oma riista -palvelun verkkopalvelussa on lisäksi mahdollisuus ladata ja tulostaa todistus maksetusta riistanhoitomaksusta vaikkapa kadonneen metsästyskortin tilalle. Lisäksi palvelusta voi tulostaa ulkomaille suuntautuvaa metsästysretkeä varten englannin- ja saksankielisen sertifikaatin suomalaisesta metsästyskortista ja vakuutusturvasta.

Sähköisen metsästyskortin lisäksi voit nyt tarkastella verkossa ja mobiilissa ajantasaisia riistanhoitoyhdistyksen tehtäviäsi.

Palveluun on helppo rekisteröityä

Sähköisen metsästyskortin saat käyttöösi rekisteröitymällä Oma riista -palveluun osoitteessa oma.riista.fi ja lataamalla älypuhelimeesi Oma riista -mobiilisovelluksen Googlen, Microsoftin tai Applen sovelluskaupasta. Linkit sovelluskauppoihin löytyvät oma.riista.fi-sivun alareunasta.

Oma riista -palveluun rekisteröitymistä varten tarvitset vain henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen ja pankkitunnukset.

Lisää sähköisestä metsästyskortista ja Oma riista -palvelun kehittymisestä Notkea hirvi -blogista

oma.riista.fi

Lisätietoja

Hokkanen, Ville

  • Kehittämispäällikkö (Oma riista)
  • Riistatiedon tietojärjestelmät
  • 029 431 2302
  • ville.hokkanen@riista.fi