Siirry sisältöön

Riistanhoitoyhdistysten vuosikokoukset suositellaan siirrettäväksi myöhemmäksi

Koronatilanteen vuoksi Suomen riistakeskus suosittelee riistanhoitoyhdistyksiä siirtämään helmikuulle ilmoitetut vuosikokoukset myöhempään ajankohtaan. Tarkoitus on varmistaa kaikkien jäsenten turvallisuus ja mahdollisuus osallistua kokoukseen. 

Suomen riistakeskus ohjeistaa riistanhoitoyhdistyksiä siirtämään helmikuulle ilmoitetut vuosikokoukset myöhemmin pidettäviksi ja ilmoitettaviksi. Riistanhoitoyhdistysten työjärjestys mahdollistaa vuosikokousten siirtämisen.

Kokousten siirtämisellä otetaan huomioon jäsenten turvallisuus.

-Vuosi 2021 on riistanhoitoyhdistyksissä vaalivuosi ja kokouksiin on odotettavissa tavallista suurempi määrä osallistujia. Kokouksen siirtäminen myöhempään ajankohtaan varmistaa kaikille yhdistyksen jäsenille yhtäläisen ja turvallisen mahdollisuuden osallistua kokoukseen, suunnittelija Sirpa Kuhlström Suomen riistakeskuksesta kertoo.

Riistanhoitoyhdistykset ovat itsenäisiä toimijoita ja päättävät vuosikokousten järjestämisestä itsenäisesti. Riistanhoitoyhdistyksen puheenjohtajan ja erovuorossa olevien hallituksen jäsenten ja henkilökohtaisten varajäsenten toimikausi jatkuu siihen asti, kunnes vuosikokous pidetään ja valinnat toimikaudelle 2021–2024 tehdään.

Riistanhoitoyhdistysten kokoustiedot löytyvät riista.fi-sivuston tapahtumahausta.

Tapahtumahaku