Siirry sisältöön

Oletko hyödyntänyt riistametsänhoidon työohjeita?

Haluamme tietää, kuinka laajasti riistametsänhoidon työohjeita on sovellettu käytännössä. Oletko käyttänyt Askel riistametsään: riistametsänhoidon työohjeet -julkaisun tai Tapion Riistametsänhoito-oppaan ohjeita omissa metsissäsi tai työssäsi? Kerro meille, missä ja miten olet hyödyntänyt oppaiden ohjeita.

Olemme erityisen kiinnostuneita tehtyjen töiden laadusta ja käsittelyalojen laajuudesta. Jätettiinkö harvennuksessa tai taimikonhoidossa kuvan kaltainen riistatiheikkö, pienennettiinkö raivattavan alan osuutta tai käytettiinkö varvikkoa säästävää maanmuokkausta? Halutessasi viestiin voi liittää tilan nimen, sijainnin ja rekisterinumeron sekä omistajan nimen.

Jokainen lyhytkin viesti on meille arvokas, sillä riistan elinolot paranevat vain jos ohjeet pääsevät käytäntöön saakka. Lisäksi kuulemme mielellämme, kuinka hyvin ohjeet toimivat käytännössä – sekä ruusut että risut ovat tervetulleita!

Voit lähettää vapaamuotoisen viestin Askel riistametsään -hankkeen projektipäällikkö Janne Miettiselle sähköpostilla (janne.miettinen@riista.fi).

Lue lisää riistametsänhoidosta:

Askel riistametsään: riistametsänhoidon työohje

Hyvän metsänhoidon suositukset – Riistametsänhoito, työopas