Siirry sisältöön

Luonnonhoitoa yhdessä -superseminaari

Turussa marraskuussa järjestettävän usean tahon yhteisen seminaarin tavoitteena on tarjota luonnonhoidon tekijöille ja asiantuntijoille kiinnostavia ratkaisuja työn tehostamiseksi ja inspiraatioksi. Seminaarissa käsitellään muun muassa metsästäjien ja maanomistajien työtä riistaluonnon hyväksi.

Ensimmäinen päivä on englanninkielinen, ja silloin keskitytään ulkomaisten esimerkkien esittelyyn. Toinen päivä on suomenkielinen, ja silloin haetaan yhdessä uusia ideoita ja ratkaisuja luonnonhoitotyön lisäämiseksi Suomessa.

Aika: 29. – 30. marraskuuta 2016
Paikka: Virastotalo, Turku (Itsenäisyydenaukio 2)

Tilaisuus on maksuton. Mukaan mahtuu 180 ensimmäistä ilmoittautujaa. Tuottajatorilla Virastotalon aulassa paikalliset tuottajat maistatuttavat ja myyvät tuotteitaan. Seminaaria voi seurata myös verkossa.

Tapahtuman järjestävät JÄRKI-hanke (Luonnon- ja riistanhoitosäätiö sekä Baltic Sea Action Group), maaseutuverkosto, Varsinais-Suomen ELY-keskus, Varsinais-Suomen perinnemaisemayhdistys ry, Suomen luonnonsuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri, Suomen riistakeskus, ympäristöministeriö, maa- ja metsätalousministeriö, Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaiset, Perinne-ELO (Metsähallitus) ja WWF.