Hyödyllisiä videoita metsästäjille

Fabula Outdoor on uusi mediakanava metsästyksestä ja eränkäynnistä kiinnostuneille. Uusi Outdoor-kanava tuo esille ajankohtaisia, mielenkiintoisia ja uusia asioita metsästykseen liittyen. Kanavalla kerrotaan kiinnostavista asioista asiantuntijoiden kertomana ja yhdistetään kuhunkin aiheeseen liittyvät toimijat mielenkiintoisen Tarinan ympärille. Kanava avataan tänään osoitteessa fabulaoutdoor.com

Ensimmäinen asiantuntijasarja on nimeltään Kuinka pääsen metsästäjäksi. Kuinka pääsen metsästäjäksi sarjassa kunkin osa-alueen asiantuntijat kertovat kaikki vaiheet, joita tarvitaan metsästäjäksi pääsemiseksi, esimerkiksi metsästyskortin suorittaminen, metsästysoikeus, aseenhankintalupa, ampumataito ja metsästysaseenvalinta. Ensimmäisessä sarjassa on myös paljon kiinnostavia asioita kokeneemmille metsästäjille. Sarjan jaksoissa asiantuntijoina toimivat muun muassa Suomen riistakeskus, poliisi, Metsähallitus ja Suomen Metsästäjäliitto.

Metsästys ja eränkäynti ovat olleet merkittävä tekijä Suomen asuttamiselle. Nykyäänkin metsästys on suosittu harrastus ja on tärkeää tarjota siitä tietoa nykyaikaisessa muodossa. Kaupungistuminen ja muuttoliike kasvukeskuksiin jatkuu edelleen. Taidot, jotka ennen opittiin arkielämässä, ovat nykyään erikseen opeteltavia asioita. Fabula Outdoor tuo esille metsästyksen ja eränkäynnin monipuolisuutta luonnon ja taitojen oppimisessa, eläinten tuntemisessa, koiraharrastuksessa ja läheisessä yhteydessä luontoon.

Fabula Outdoor on ilmainen palvelu kaikille metsästyksestä kiinnostuneille. Sisältöä voi katsella erilaisilla päätelaitteilla älypuhelimista televisioon. Palvelu on tarjolla ympäri vuorokauden. Fabula Outdoor toimii vahvasti myös sosiaalisessa mediassa ja keskustelee aktiivisesti aiheen ympärillä.