Siirry sisältöön

Suomen riistakeskus rekrytoi: Riistasuunnittelija Oulun toimialueelle

Riistasuunnittelijan tehtäviin kuuluu riistatalouden suunnittelu- ja neuvontatehtäviä, riistanhoitoyhdistysten tukemistehtäviä, sidosryhmäyhteistyötä ja erikseen määrättyjen julkisten hallintotehtävien hoitamista.

Alueen riistasuunnittelijana toimipisteesi on Oulun aluetoimisto Muhoksella. Aluetoimiston toimialueeseen kuuluu Pohjois-Pohjanmaan maakunta ja alueella toimii 26 itsenäistä riistanhoitoyhdistystä, joiden toiminnan tukeminen on keskeinen osa riistasuunnittelijan työtä. Olet yhteistyökykyinen ja sinulla on mahdollisuus liikkua itsenäisesti laajalla Pohjois-Pohjanmaan alueella. Toimisto- ja matkapäivien lisäksi työtä voi tehdä joustavasti myös etänä. Suomen riistakeskuksella on modernit työkalut ja työtä tukevat tietojärjestelmät.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla:

  • alalle soveltuva ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkinto
  • hyvää riistanhoitoyhdistystoiminnan ja hallinnon tuntemusta
  • suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa
  • tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen taitoa
  • neuvottelutaitoa sekä yhteistyö- ja vuorovaikutuskykyä
  • valmiutta joustaviin työaikoihin ja liikkumiseen

Hakijalle eduksi katsomme:

  • riistatalouden ja metsästyksen tuntemusta
  • intohimoa kehittää suomalaista riistataloutta osana Suomen riistakeskuksen prosessiorganisaatiota

Riistasuunnittelijan palkka määräytyy voimassa olevan alalla noudatettavan työehtosopimuksen mukaan. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloittaminen sopimuksen mukaan.

Hakemukset 31.5. klo 16 mennessä

Suomen riistakeskukselle osoitetut hakemukset pyydetään toimittamaan 31.5.2024 klo 16.00 mennessä sähköisesti osoitteeseen: kirjaamo@riista.fi. Merkitse viestikenttään: ”Riistasuunnittelija Ouluun”

Lisätietoja avoimista tehtävistä antavat:

julkisten hallintotehtävien päällikkö Sauli Härkönen, sauli.harkonen@riista.fi, puhelin 029 431 2104

riistatalouspäällikkö Jarkko Nurmi, jarkko.nurmi@riista.fi, puhelin 029 431 2105

 

Suomen riistakeskus on itsenäinen julkisoikeudellinen laitos, joka edistää kestävää riistataloutta, tukee riistanhoitoyhdistysten toimintaa ja huolehtii riistapolitiikan toimeenpanosta sekä vastaa sille säädetyistä julkisista hallintotehtävistä.

Riistakeskuksen palveluksessa meitä on yli 80 ja toimimme koko Suomen alueella lukuun ottamatta Ahvenanmaan maakuntaa. Teemme töitä joustavasti monipaikkatyömallilla hajautetussa toimintaympäristössä 15 alueella. 

Teemme valtakunnallisesti merkittävää työtä, jossa jokaisen työpanos on tärkeää. Pidämme hyvää huolta osaamisen kehittämisestä ja henkilöstön työhyvinvoinnista.

Riistakeskus on vastuullinen työpaikka ja arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta. Työyhteisössämme varmistamme tasapuolisen kohtelun ja huomioimme toistemme elämäntilanteet.