Siirry sisältöön

Huutokauppatiedote

Suomen riistakeskus myy Hollolan Manskivessä (postinumero 16790) sijaitsevan Laitialan toimipisteen irtainta omaisuutta 28. lokakuuta 2016 järjestettävässä huutokaupassa. Opasteet huutokauppapaikalle  Viitaila-Manskivi tieltä Laitialantien ja Metsästäjäntien risteyksistä.

Huutokaupattavaan materiaaliin on mahdollisuus tutustua huutokauppapäivänä ennalta klo 10.00 alkaen. Varsinainen huutokauppa alkaa klo 12.00 ja päättyy klo 17.00.

Huutokaupattavaan tavaraan kuuluu metsästyksen ja riistanhoidon tehtävissä käytettyjä koneita ja laitteita, muun muassa,  riistan ruokinta- ja pyyntilaitteita, puuntyöstölaitteita, kulmahiomakoneita  ja puutarhakalusteita sekä työkaluja ja veneitä. Myytävä irtain käsittää toistasataa tavarayksikköä ja  tavarat myydään siinä kunnossa kuin ne myyntihetkellä ovat.

Joitain poikkeuksia lukuun ottamatta tavarat myydään ilman pohjahintoja ja ennakkotarjouksia. Tällöin ns. vasarahinta on tuotteen lopullinen myyntihinta. Myyjä pidättää kuitenkin itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä tehty korkein tarjous.

Hintaan ei lisätä käsittely- tai muita maksuja kuten myöskään arvonlisäveroa. Suomen riistakeskus ei julkisoikeudellisena laitoksena lisää arvonlisäveroa tavaroiden hintaan. Maksu edellytetään paikan päällä käteissuorituksena, myös pankki- ja luottokortit ja verkkopankki käyvät.

Ostaja huolehtii tavaran pois kauppapaikalta saman päivän kuluessa. Suurempien tavaroiden noutoajankohta voidaan sopia erikseen. Tämän jälkeen myyjä ei vastaa tavaran säilytyksestä. Tavaroilla ei ole palautusoikeutta. Nyt kannattaa pukeutua lämpimästi ja tulla paikanpäälle huutamaan!

Suomen riistakeskuksen Laitialan toimipisteen irtainta omaisuutta, mm. VW Caravelle – vm. 2002, pienoishirvirata, piirustuspöytä ja traktorin suorakylvökone on myynnissä myös verkkohuutokaupassa osoitteessa www.kiertonet.fi. Sivuille on myös tulossa huutokaupattavaksi armeijan huoltoteltta, puuntyöstöön alajyrsin pöytineen ym. käyttökelpoista. Kannattaa käydä katsomassa.