Siirry sisältöön

SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITTO HAKEE VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ

Suomen Metsästäjäliitto kehittää viestintäänsä ja hakee Erätalolle idearikasta viestintäpäällikköä, jolla on intoa ja näkemystä Metsästäjäliiton viestinnän toteuttamiseen ja kehittämiseen. Viestintäpäällikkö ohjaa ja kehittää Metsästäjäliiton viestintää. Hänen tehtäviinsä kuuluvat mm. sisäisen viestinnän, media- ja sidosryhmäviestinnän suunnittelu, ohjaus ja kehittäminen, sekä viestinnän seuranta ja arviointi.

Viestintäpäälliköltä odotamme mediamaailman kokemusta, ansioita viestinnästä sosiaalisessa mediassa sekä visuaalista osaamista. Valittavalta henkilöltä odotamme yhteistyö- vuorovaikutus- ja organisointitaitoja. Tehtävän menestyksekästä hallintaa tukee soveltuva korkeakoulututkinto. Kielitaito, erityisesti englanti ja ruotsi, ovat tarpeen kansainvälisen yhteistyön hoitamisessa. Metsästysharrastuksen sekä järjestötoiminnan tuntemus lasketaan eduksi.

Tehtävän toimipaikka on Riihimäellä.

Hakemukset palkkatoiveineen osoitetaan toiminnanjohtaja Heli Siitarille Suomen Metsästäjäliiton osoitteeseen PL 91, 11101 Riihimäki tai sähköpostilla heli.siitari(at)metsastajaliitto.fi viimeistään 19.1.2018.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat

Toiminnanjohtaja Heli Siitari                             040 826 7998

Puheenjohtaja Tuomas Hallenberg                 040 528 6069

 

SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITTO ­­­– FINLANDS JÄGARFÖRBUND R.Y.

Metsästäjäliitto on Suomen suurin ja vanhin vapaaehtoinen metsästäjien etujärjestö. Liitto on perustettu vuonna 1921. Metsästäjäliittoon kuuluu jäseninä 2 700 metsästysseuraa sekä näiden 160 000 jäsentä. Metsästäjäliitolla on 16 alueellista piiriä ja toimisto Riihimäellä.
Riihimäellä sijaitsevassa Erätalossa toimii myös liiton ja piirien omistama Oy Eräkontti Ab.