Siirry sisältöön

Oma riista -palvelussa voi nyt maksaa riistanhoitomaksun

Oma riista -palveluun rekisteröitynyt metsästäjä voi maksaa riistanhoitomaksunsa verkkopankkitunnusten, korttimaksun tai mobiilimaksun avulla.  Maksaminen onnistuu sekä Oma riista-verkkopalvelussa että maastosovelluksessa. Maksut käsitellään Paytrail-palvelun kautta.

  • Voit maksaa kuluvan metsästysvuoden riistanhoitomaksun, mikäli et ole maksua vielä suorittanut.
  • Tulevan metsästysvuoden riistanhoitomaksun voit suorittaa Oma riista -palvelun kautta vasta 15.7. alkaen.

Tutkinnon suorittanut uusi metsästäjä voi maksaa riistanhoitomaksunsa Oma riista -palvelussa kun tutkinnon järjestäjä on lähettänyt henkilön tiedot metsästäjärekisteriin ja uusi metsästäjäprofiili on sinne tallentunut.

Kaikki aiemmat maksutavat riistanhoitomaksun suorittamiseksi ovat jatkossakin käytettävissä.

Maksaminen Oma riista-verkkopalvelussa

Kirjaudu omilla tunnuksillasi Oma riista-verkkopalveluun. Mene Omat tiedot -välilehdelle. Mikäli metsästysvuoden 2023-24 riistanhoitomaksusi on suorittamatta, paina sivulla näkyvää ”Maksa-nappia”. Valitse haluamasi maksutapa ja seuraa maksupolkua. Onnistuneen maksusuorituksen jälkeen näet heti, että metsästyskorttisi on voimassa. Halutessasi voit myös ladata kopion metsästyskortista.

Maksaminen Oma riista-maastosovelluksessa

Kirjaudu Oma riista-maastosovellukseen. Klikkaa auki Omat tiedot ja kohta metsästyskortti. Siirry Maksuun ja maksupolku vie sinut perille. Onnistuneen maksusuorituksen jälkeen metsästyskorttisi on heti voimassa ja nähtävillä maastosovelluksessa.

 

Mikäli sinulle tulee kysyttävää paytrail-maksamisesta, voit lähettää sähköpostiviestin osoitteeseen maksut@riista.fi