Riistan lihan käyttö suomalaisessa arjessa

Reetta Taskinen Helsingin yliopistosta tekee gradua villiruoan (marjat, sienet, villivihannekset/yrtit, riista, kala ja poro) käytöstä suomalaisten arjessa ja ruokakulttuurissa. Villiruoan käytöstä innostuneet voivat käydä täyttämässä sähköisen lomakkeen ja antaa yhteystiedot haastattelua varten. 

Nyt syksyn metsästyssesongin ollessa käynnissä Taskinen haluaisi kuulla, mikä riistassa ja villiruoassa kiinnostaa sekä miten suomalaiset käyttävät niitä omassa arjessaan. Hän kerää aineistoa Helsingin yliopiston kuluttajaekonomian pääaineen villiruoka-aiheiseen graduun.

Lomakkeeseen vastaaminen kestää 2-5 minuuttia. Halutessaan lomakkeeseen voi myös jättää yhteystietoja haastattelua varten. Haastattelut järjestetään vastaajalle sopivana ajankohtana syksyllä 2015 tai keväällä 2016. Yhteystietojen jättäminen ei sido mihinkään, ja kaikki vastaukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja anonyymisti.

Täytä sähköinen lomake.

Lisätietoja:
Reetta Taskinen, reetta.taskinen(at)helsinki.fi