Siirry sisältöön

Tervetuloa riistakeskukseen Erämessuilla

Suomen riistakeskus on mukana Riihimäen Erämessuilla 5.-8.6.2014. Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme ja tutustumaan Suomen riistakeskuksen monipuoliseen toimintaan. Osastomme numero on D 134.

Riihimäen kansainvälisten Erämessujen nettisivut

Erämessuilla osastomme keskittyy riistatalouden luomaan hyvinvointiin. Vastaamme kysymyksiin riistanhoidosta ja metsästykseen liittyvistä asioista. Annamme vinkit aloitteleville metsästäjille ja opastamme videoilla, miten riista käsitellään ennen ruoanvalmistusta. Voit poimia mukaan ajankohtaiset riistaruokareseptit ja osallistua lajintunnistuskilpailuun.

Lauantaina valtakunnallisen sudenhoitosuunnitelman projektipäällikkö Mikael Luoma on haastattelussa ohjelmalavalla kello 10.30, jonka jälkeen häntä voi jututtaa osastollamme kello 13 saakka. Tule keskustelemaan asioista, joita hoitosuunnitelmatyössä on otettava huomioon ja kuulemaan, miten sinäkin voit osallistua sudenhoitosuunnitelman tekemiseen.

Osastoltamme voit myös ostaa edullisesti messutarjouksina riistaeläimiin liittyvää kirjallisuutta, julisteita, pelejä ja muita Suomen riistakeskuksen tuotteita, joihin voit tutustua etukäteen verkkokaupassamme.

Lue blogista, kuinka valmistaudumme Erämessuille