Siirry sisältöön

Reseptejä riistasta riistaruoka.fi-sivustolta

Riistaruoka.fi on Suomen Metsästäjäliiton ylläpitämä verkkosivusto kaikille riistaruoasta kiinnostuneille. Sieltä löydät tietoa riistanlihasta, herkullisia riistareseptejä, viinisuosituksia eri riistalajeille sekä riistan jatkojalostajia.

Riistaruoka-fi-sivustolla on runsaasti ammattilaisten laatimia reseptejä eri riistalajeista. Voit myös itse toimittaa sivustolle julkaistavaksi oman maukkaan riistaan perustuvan reseptisi – mieluiten ruokahalua herättävien valokuvien kera.

Sivustolla on myös tietoa niistä vaatimuksista, jotka tulee ottaa huomioon saatettaessa riistanlihaa markkinoille. Sivustolle voi jättää ilmoituksen myynnissä olevasta riistanlihan erästä, samoin sinne voi ilmoittaa halukkuudesta ostaa riistaa. Sanomattakin on selvää, että kaiken sivustolla ilmoitettavan riistan on oltava lainmukaisesti metsästettyä.

Sivustolta löytyy myös tietoa riistamestarin koulutuksesta, ja sivuille voi jättää riistaruokaan liittyviä kysymyksiä riistamestarin vastattavaksi.

Lisäksi sivustolla kerrotaan riistanlihan lisäarvosta kuluttajalle sekä kuvataan keskeisimmät riistanlihan säilömismenetelmät. Yhteistyössä Viini-lehden kanssa sivustolle on rakennettu Riistasta viiniin -hakupalvelu, joka auttaa kuluttajaa löytämään tiettyyn riistaruokaan juuri oikeanlaisen viinin.

Riistaruoka.fi-sivusto

Hallituksen lähiruokaohjelman koordinaattori Kirsi Viljasen blogikirjoitus Herkutellaan riistalla – riistaruoka.fi Lähiruokaa – totta kai! -blogissa