Siirry sisältöön

Tutustu uusiin riista-aiheisiin blogeihin

Suomen riistakeskuksen riista.fi-sivuilla on avattu blogisivusto, johon on koottu riista-aiheisiin liittyviä blogeja. Uusien blogien kirjoittajat ovat riista-alan harrastajia, työntekijöitä sekä metsästyksestä kiinnostuneita ihmisiä. Blogien aiheet vaihtelevat riistahallinnon viestinnästä riista-alan ilmiöiden ja politiikan tarkasteluun. Mukana on myös riistanhoitoyhdistysten toiminnan kehittäminen –hanketta seuraava blogi.

Suomen riistakeskuksen blogit –sivustolla omaa blogiaan alkavat kirjoittaa valtakunnallisen riistaneuvoston puheenjohtaja Hannu S. Laine, Suomen riistakeskuksen riistanhoitoyhdistysten toiminnan kehittäminen -hankkeen projektipäällikkö Erkki Nyyssönen sekä viestintäpäällikkö Klaus Ekman ja viestintäsuunnittelija Laura Ticklén Suomen riistakeskuksesta. Blogit ovat kirjoittajiensa näköisiä, ja ne ovat keskittyneet tarkastelemaan kirjoittajien omia kiinnostuksen kohteita ja osaamisalueita.

Reilu vuosi sitten perustettu Vapaata riistaa -blogi osoittautui toimivaksi vuorovaikutuksen välineeksi, mikä innoitti useampien blogien avaamiseen. Vapaata riistaa -blogikin päivittyy edelleen ja siirtyy osaksi blogisivustoa.  Suosittelemme myös seuraamaan jo puolen vuoden ajan pidettyä Notkea  hirvi -blogia, jossa projektipäällikkö Ari Kontiainen käsittelee Oma riista -palvelun kehittymistä ja hallinnon ketteröitymistä.

Blogisivuston on paitsi tarkoitus koota riista-aiheita eri näkökulmista tarkastelevia blogeja yhdelle sivulle, myös toimia keskustelupaikkana. Kirjoitettuja tekstejä voi kommentoida sivulle ja niiden herättämään keskusteluun osallistua. Lukijat voivat myös edelleen tarjota tekstejään vieraskynäkirjoittajina Vapaata riistaa –blogiin.

Blogeissa esitetyt mielipiteet, ajatukset ja keskustelunavaukset ovat kirjoittajien henkilökohtaisia eivätkä edusta Suomen riistakeskuksen virallista kantaa.

Suomen riistakeskuksen blogit

Notkea hirvi –blogi