Siirry sisältöön

Tervetuloa Metsämessuille 6.-8.11.

Suomen riistakeskus on mukana Helsingin messukeskuksessa järjestettävillä Metsämessuilla tulevana viikonloppuna 6.˗8.11.2015. Metsämessut ovat osa Meidän viikonloppu -tapahtumakokonaisuutta yhdessä ELMA maaseutumessujen, Kädentaitotapahtuman, Lemmikkimessujen ja OutletExpon kanssa.

Tänä vuonna osastomme (6 B 65) kantavana teemana on riistametsänhoito. Osastollamme pääsee esimerkiksi tutustumaan riistametsään ja sen asukkeihin, testaamaan mikä kanalintu muistuttaa omaa persoonallisuutta parhaiten ja hankkimaan Metsästäjän oppaan. Lisäksi lapset voivat vastata riistametsäaiheiseen erävisaan. Paikalla on joka päivä asiantuntijoita, joilta voi kysyä neuvoa omien metsiensä hoitoon.

—Haluamme rohkaista metsänomistajia keskusteluun, vuoropuheluun ja uteliaisuuteen riistametsien suhteen. Toivottavasti metsänomistajat löytävät osastollemme, toivoo Suomen riistakeskuksen erikoissuunnittelija Mirja Rantala.

Suomen riistakeskuksen projektipäällikkö Janne Miettinen ja erikoissuunnittelija Marko Svensberg jakavat vinkkejä riistametsänhoitoon Biotalousosaston yhteisellä lavalla perjantaina klo 13.00, lauantaina klo 15.30 ja sunnuntaina klo 13.00.

Osastomme 6 B 65 sijaitsee Biotalous-osastolla, missä esittäytyvät myös maa- ja metsätalousministeriö, Maanmittauslaitos, Suomen metsäkeskus, Luonnonvarakeskus ja Metsähallitus. Osastollamme oleva riistametsä on toteutettu yhteistyössä Metsähallituksen kanssa.

Tutustu Metsämessujen verkkosivuihin

Lisätietoja

Rantala, Mirja

  • Viestintäsuunnittelija
  • Viestintä
  • 029 431 2125
  • mirja.rantala@riista.fi