Siirry sisältöön

Riistahavaintojen kirjaus onnistuu nyt myös mobiilissa

Oma riista -sovelluksen versiossa 1.4. Android-laitteille on uusia toimintoja, joita ei aiemmin ole ollut tarjolla mobiilisovelluksissa. Sovellukset Windows Phonelle ja iOS:lle ovat työn alla ja tulevat käyttöön myöhemmin.

Riistaeläinhavaintojen kirjaus sekä hirveä koskevat lisätiedot metsästyksen yhteydessä tehtyihin hirvihavaintoihin ovat nyt käytössä Oma riista -mobiilisovelluksessa Android-laitteille. Havaintojen kirjaamisessa tuetaan useita erilaisia havaintotyyppejä, kuten esimerkiksi näkö-, jälki-, uloste-, riistakamera- ja äänihavaintoja, eläinlajista riippuen. Myös vaikkapa koirien tekemät riistatyöt voi nyt kirjata Oma riista -palveluun.

Mobiilisovelluksen avulla Oma riista -palvelun käyttäjä voi tallettaa omat riistakuvat ja -havainnot talteen ja hyödyttää samalla riistantutkimusta. Sovelluksen voi ladata käyttöönsä Android-sovelluskaupasta.

Oma riista -mobiilisovelluksella tehdyt suurpetohavainnot eivät siirry Luken suurpetohavaintopalvelu Tassuun. Petoyhdyshenkilöjen tulee käyttää suurpetohavaintojen kirjaamiseen edelleen Tassu-järjestelmää.

Siirry Oma riista -palveluun.

Lisätietoja

Hokkanen, Ville

  • Kehittämispäällikkö (Oma riista)
  • Riistatiedon tietojärjestelmät
  • 029 431 2302
  • ville.hokkanen@riista.fi