Siirry sisältöön

Petotestit ShowHau Centerillä 19.–20.3.2016

Haluatko tietää miten koirasi käyttäytyy, kun se kohtaa karhun, suden tai ilveksen? Tuoko se pedon luoksesi? Puolustaako se sinua vai pakeneeko paikalta? Yrittääkö se haukullaan pitää pedon paikallaan vai johdattaa kauemmas?

Petotestissä käytetään aitoja karhun, suden ja ilveksen hajuja, joten koirat reagoivat samoin kuin tositilanteissa. Testi on avoin kaikille koirille, myös monirotuisille ja rekisteröimättömille. Asiantuntijana paikalla on mm. riistapäällikkö Visa Eronen Suomen riistakeskuksesta.

Testin avulla lisäät omaa tuntemustasi koirasi luonteesta ja toimintakyvystä, ja opit havaitsemaan mahdollisen vaaran tulkitsemalla koirasi käyttäytymistä. Kasvattajille testi toimii mainiona työkaluna jalostuksen suunnitteluun, ja metsästäjät saavat tietoa koiransa vietistä metsästystä ajatellen.

Tapahtumassa on TV-kuvaus. Ellet halua koiraasi kuvattavan tai osallistua mahdolliseen haastatteluun, voit kieltäytyä tästä ilmoittamalla siitä sähköpostitse ilmoittaumisen yhteydessä tai saapuessasi paikan päälle.

Testejä voi tulla myös katsomaan, tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa!

 

Testitapahtuma ja tv-kuvaus Vantaalla 19.–20.3.2016

Järjestäjä: ShowHau Center

Lisätietoja:
Laura Luotonen, 044-737 0033

Ilmoittautumiset:
laura@showhaucenter.fi

Paikka: ShowHau Center Valimokuja 2, 01510 Vantaa (Tokmannin rakennus)

Hinnat: 60 € koira / testi; 40 € saman omistajan toinen koira / saman koiran toinen testi; 20 € saman omistajan kolmas koira ja tästä seuraavat testit

Testaajana toimii Asko Sorvo

 

Ilmoittautumisiin merkitään kaikki seuraavat tiedot:

– koiran omistajan nimi ja puhelinnumero
– koiran täydellinen nimi ja rekisterinumero
– rotu
– ikä
– sukupuoli
– kasvattaja
– luonnetestin pistemäärä
– kummalle päivälle varaat testin (la vai su)
– mille pedolle haluat koirasi ilmoittaa (susi, karhu vai ilves)