Siirry sisältöön

Oma riista -palvelun käyttäjämäärä ylitti 130 000!

Suomalaiset metsästäjät ovat mukana maailmanlaajuisesti ainutlaatuisessa digitaalisessa loikassa. Suomen riistakeskuksen Oma riista -palvelun käyttäjämäärä saavutti tänään 7.9. 2018 jälleen uuden virstanpylvään 130.000 rekisteröityneen käyttäjän määrän ylittyessä.

Käyttäjämäärän kasvua selittää se, että Oma riista -palvelu on jatkuvan kehitystyön kohteena, jotta se palvelisi metsästäjiä yhä paremmin. Lisäksi se on koettu helppona ja yksinkertaisena käyttää. Nykyisellään Oma riista -älypuhelinsovelluksesta löytyvät muun muassa metsästysajat, sähköinen metsästyskortti, saalis- ja havaintopäiväkirjat ja metsästysseuran alueiden kartat. Viimeisimpänä lisäyksenä ovat Metsähallituksen pienriista- ja hirvialueiden kartat. Ensi vuonna myös ampumakoetodistukset siirtyvät Oma riistaan ja vuonna 2020 sillä tehdään yhä laajempi joukko lakisääteisiä saalisilmoituksia.

Verkkopalvelusta oma.riista.fi haetaan hirvieläinluvat, seurataan hirvijahdin etenemistä ja voidaan lähettää viestejä ajankohtaisista asioista.  Ja paljon muuta.

 

Oma riista on tarkoitettu kaikille metsästäjille.