Siirry sisältöön

Metsämessuilla luonnonhoitoa ja riistareseptejä

Suomen riistakeskus on mukana Metsämessuilla 7.–9. marraskuuta 2014 Messukeskuksessa Helsingissä.

Messuosastollamme voit esimerkiksi tutustua riistapainotteiseen luonnonhoitoon, hankkia Metsästäjän oppaan tai riistakeittokirjoja sekä keskustella ajankohtaisista ja mieltä askarruttavista riista-aiheista asiantuntijoidemme kanssa. Osastomme 6 C 79 on lähellä eteläistä sisäänkäyntiä Metsäpeliluolan ja Metsälavan vieressä.

Metsän virkistyskäyttöä, metsänhoitoa ja metsänomistajille tarkoitettuja tuotteita ja palveluita esittelevä Metsämessut on alan suurimpia tapahtumia Suomessa. Metsämessut on osa Meidän viikonloppu -tapahtumakokonaisuutta, johon kuuluvat myös ELMA-maaseutumessut, Kädentaitomessut, Lemmikkimessut ja OutletExpo.

Lue lisää Metsämessuista
Lue lisää Meidän viikonlopusta

Opi uutta riistaeläinten elinympäristöistä

Monet riistalajit menestyvät kylmää, nälkää ja petoja vastaan monimuotoisessa metsämaisemassa, josta löytyy suojaa ja ruokaa tarjoavaa monipuolista varpu- ja aluskasvillisuutta, sekapuustoa, puuston koko- ja tiheysvaihtelua sekä sopivasti hallittua hoitamattomuutta.

Erikoissuunnittelija Marko Svensberg kertoo lauantaina kello 16 Metsälavalla, miten metsää voi hoitaa riistapainotteisesti. Riistan elinympäristöjen hoito on usein metsästäjien ja maanomistajien yhteistyötä – jos haluat tietää enemmän, tule juttelemaan!

Lue lisää riistametsänhoidosta

Hanki hyödyllisiä kirjoja

Suomen riistakeskuksen verkkokaupasta voi tilata tuotteita niin yksityiskäyttöön kuin metsästysseura- ja riistanhoitoyhdistystoimintaan. Messuilla osaa kirjoista myydään tarjoushintaan, osta pukinkonttiin vaikka Metsästäjän opas!

Lue lisää Metsästäjän oppaasta
Lue lisää riistakeittokirjoista

Keskustele riista-aiheista

Suomen riistakeskuksella on oma sosiaalisen median sivunsa Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa, SlideSharessa ja LinkedInissä. Messuilla alkanutta keskustelua kannattaa jatkaa verkossa!

Lue lisää sivuista

Nettilomakkeella voit antaa Suomen riistakeskukselle palautetta. Mitä mieltä olit messuosastostamme? Mitä aiheita toivoisit näkeväsi seuraavilla messuilla?

Lue lisää palautteesta

Kuvat: Messukeskus/Metsämessut

Kuvat: Messukeskus/Metsämessut