Siirry sisältöön

Joulukuun erätapahtumia

Suur-savon eräsavut

Aika: perjantai 19. joulukuuta 2014 kello 18 alkaen
Paikka: Kyrönniemi, Savonlinna (autojen paikoitus Punkaharjuntien varressa)

Ohjelmassa on muun muassa musiikkia, juhlapuhe, joulurauhanjulistus sekä vuoden 2014 Erämiehen, Eräkoiran ja Eräseuran julkistaminen. Yleisöllä on tilaisuuteen vapaa pääsy. Järjestäjät tarjoavat kahvit ja makkarat. Tervetuloa koko perheen voimin!

Pohjois-Savon Tervastulet

Aika: lauantaina 13. joulukuuta klo 14.00 alkaen
Paikka: Varpaisjärvi, ravirata (Nilsiäntie 147)

Ohjelmassa on muun muassa puheita, minkkikilpailun tulokset ja palkintojen jako sekä Paloisten koulun musiikkiesitys ja runo. Tervastulilla julkistetaan vuoden 2014 erämies, ja myös joulupukki vierailee paikalla.
Tarjolla on maukasta nokipannukahvia. Myynnissä myös tervastulimakkaroita, joita ostamalla kartuttaa Paloisten koulun luokkaretkirahastoa. Tervetuloa!

Tervastulet 2014

Pohjois-Karjalan Erätulet

Aika: lauantai 13. joulukuuta 2014 kello 14 alkaen
Paikka: Juuan ampumaradan maasto (Viitaniementie 422, opastus kantatieltä 508)

Puheiden lisäksi tapahtumassa julkistetaan Pohjois-Karjalan Vuoden Erämies ja Pohjois-Karjalan Vuoden Kalamies. Kahvi- ja makkaratarjoilua.

Pohjois-Hämeen Erätulet

Aika: sunnuntai 21. joulukuuta 2014 kello 13 alkaen
Paikka: Kisaranta (Kustaa Kolmannen tie 39), Kangasala

Ohjelmassa metsästyskoirien esittelyä ja näyttelykoulutusta, vuoden eräkoiran julkistus, järjestäjien tervehdykset, joulurauhanjulistus sekä mukavaa yhdessäoloa makkaranpaiston, nokipannukahvin ja kuuman mehun merkeissä. Tapahtuman järjestävät Kangasalan riistanhoitoyhdistys, Suomen riistakeskus Pohjois-Häme, Suomen Metsästäjäliiton Pohjois-Hämeen piiri ja Pohjois-Hämeen Kennelpiiri. Vapaa pääsy! Tervetuloa!

Lehtijuttuja tapahtumista: