Siirry sisältöön

Huutokauppa Laitialassa

Suomen riistakeskus myy Hollolan Manskivessä sijaitsevan Laitialan toimipisteen irtainta omaisuutta 16. syyskuuta 2016 järjestettävässä huutokaupassa. Opasteet   huutokauppapaikalle  Manskivi-Viitailan tieltä Laitialantien ja Metsästäjäntien risteyksistä.

Huutokaupattavaan materiaaliin on mahdollisuus tutustua huutokauppapäivänä ennalta klo 10.00 alkaen. Varsinainen huutokauppa alkaa klo 12.00 ja päättyy klo 17.00.

Huutokaupattavaan tavaraan kuuluu metsästyksen ja riistanhoidon tehtävissä käytettyjä koneita ja laitteita, muun muassa pienoishirvirata,  riistan ruokinta- ja pyyntilaitteita, riistalintujen tarhauselementtejä, puuntyöstölaitteita, itsevetävä ruohonleikkuri  ja  -niittokone,  traktorin suorakylvölannoitin, joustopiikkiäes, traktorijyrsin, sähköporakone, kulmahiomakone- ja puutarhakalusteita. Tavarat myydään siinä kunnossa kuin ne myyntihetkellä ovat.

Joitain poikkeuksia lukuun ottamatta tavarat myydään ilman tavoitehintoja ja ennakkotarjouksia. Tällöin ns. vasarahinta on tuotteen lopullinen myyntihinta. Myyjä pidättää kuitenkin itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä tehty korkein tarjous.

Hintaan ei lisätä käsittely- tai muita maksuja eikä Suomen riistakeskus julkisoikeudellisena laitoksena lisää arvonlisäveroa tavaroiden hintaan. Maksu edellytetään paikan päällä käteissuorituksena, myös pankki- ja luottokortit ja verkkopankki käyvät.

Ostaja huolehtii tavaran pois kauppapaikalta saman päivän kuluessa. Suurempien tavaroiden noutoajankohta voidaan sopia erikseen. Tämän jälkeen myyjä ei vastaa tavaran säilytyksestä. Tavaroilla ei ole palautusoikeutta.

Suomen riistakeskuksen Laitialan toimipisteen irtainta omaisuutta on myynnissä ajoittain myös verkkohuutokaupassa osoitteessa www.kiertonet.fi.