Siirry sisältöön

Ampumaurheiluliitto: Haemme ympäristöalan asiantuntijoita, 5 tehtävää

Suomen Ampumaurheiluliitto hakee kolmivuotiseen valtakunnalliseen hankkeeseen ympäristöalan asiantuntijoita ampumaratojen ympäristölupaprosesseihin liittyviin tehtäviin. Haettavana on viisi asiantuntijan tehtävää.

Suomen Ampumaurheiluliiton, Suomen Metsästäjäliiton, Suomen riistakeskuksen, Suomen Reserviupseeriliiton ja Reserviläisliiton yhteisen ympäristölupahankeen tavoitteena on turvata nykyisen ampumarataverkoston säilyminen hoitamalla ampumaratojen ympäristölupaprosesseja.  Näin varmistetaan turvalliset ja ympäristöystävälliset harjoitteluolosuhteet joka puolella Suomea niin metsästäjille, ampumaurheilijoille, reserviläisille, viranomanomaisille kuin muille ammatissaan ampumataitoa tarvitseville. Hanketta hallinnoidaan Suomen Ampumaurheiluliitosta.

Suomen Ampumaurheiluliitto hakee kolmivuotiseen hankkeeseen asiantuntijoita ampumaratoja koskevien ympäristönsuojelulainsäädännön edellyttämien tehtävien hoitamiseen. Tehtäviin kuuluu vastata mm. ampumaratojen ympäristölupahakemusten laatimisesta ja ympäristölupaprosessien läpiviemisestä, ampumaratojen ympäristönsuojelun ohjauksesta ja neuvonnasta. Lopulliset tehtäväkuvat määräytyvät tehtäviin valittavien henkilöiden asiantuntemuksen ja kokemuksen mukaan. Haettavana on viisi asiantuntijan tehtävää.

Edellytämme tehtäviin valittavilta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta ympäristölupaprosesseista tai muista ympäristönsuojeluun liittyvistä tehtävistä. Luemme eduksi perehtyneisyyden ampumaratojen ympäristönsuojelukysymyksiin.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, hyviä neuvottelutaitoja, itsenäistä työskentelyotetta, ongelmanratkaisutaitoja, muutosvalmiutta ja innostunutta asennetta.

Työssä tarvitaan erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää kirjallista ja suullista esitystaitoa. Luemme eduksi ruotsin kielen osaamisen.

Työtä tehdään pääsääntöisesti etätyönä tai henkilön itsensä niin halutessa Ampumaurheiluliiton toimistolta käsin, joka sijaitsee Helsingissä. Työhön sisältyy matkustamista kotimaassa.

Työsuhde on määräaikainen 31.12.2022 asti. Määräaikaisuuden syynä on hankkeen kesto. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

Tarjoamme merkityksellisen työn, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden.

Lisätietoa tehtävästä antaa Lotta Jaakkola, puh. 040 128 2120 (tiistaisin ja torstaisin klo 14:30-16:00), lotta.jaakkola@ampumaurheiluliitto.fi.  Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 23.3.2020 mennessä osoitteeseen rekry@ampumaurheiluliitto.fi. Voit lähettää hakuasiakirjat myös postitse osoitteeseen Suomen Ampumaurheiluliitto, Lotta Jaakkola, Valimotie 10, 00380 Helsinki. Postitse saapuvissa hakemuksissa postileiman tulee olla ennen hakuajan päättymistä.

Aloitamme haastattelut mahdollisuuksien mukaan jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakuasiakirjoja käsittelevät vain tämän haun rekrytoinneista päättävät henkilöt vain tähän hakuun liittyen. Säilytämme sähköpostitse ja postitse tulleita hakemuksia ja ansioluetteloita hakuajan ja kohtuullisen valitusajan sen jälkeen. Tämän jälkeen ne tuhotaan.