Siirry sisältöön

Suomen riistakeskuksen verkkosivut uudistuivat

Riista.fi-verkkosivu on uudistunut. Uudistuksen myötä verkkosivujen ilme on visuaalisempi ja käyttäjille tärkeät asiat on nostettu selkeämmin esille etusivulla.

Uudistuksen tarkoituksena on lisätä visuaalisuutta, selkeyttä ja käytettävyyttä. Selkeimmin uudistus näkyy etusivulla ja aluesivuilla. Verkkosivuilla kävijälle tarjotaan nyt suorempia reittejä etsiä haluttua tietoa. Etusivulta voi nyt suoraan hakea esimerkiksi tapahtumia tai siirtyä Oma riista -palveluun, sähköiseen lupahakuun tai verkkokauppaan.

Aluesivujen ulkoasua on niin ikään uudistettu. Aluesivulle on koottu tapahtumakalenteri, jossa näkyvät kaikki alueen metsästäjätutkinnot sekä ampumakokeet. Lisäksi yhteystiedot ovat paremmin esillä.

Meille on jatkossakin tärkeää kehittää verkkosivujemme käytettävyyttä sekä tuottaa metsästäjille ja muille riistasta kiinnostuneille tärkeää sisältöä. Otamme mielellämme vastaan palautetta niin verkkosivuistamme kuin muistakin palveluistamme, jotta voimme jatkaa kehitystyötä. Voit antaa palautetta verkkosivujemme kautta.