Siirry sisältöön

Karhunmetsästyskurssi Karstulassa toukokuussa

Karstulan-Kyyjärven riistanhoitoyhdistys järjestää kurssin karhun metsästyksestä. Päivän aikana käydään läpi muun muassa  karhukoirien koulutusta, tarvittavia lupia, aseita ja patruunoita sekä saaliinkäsittelyä.

Kurssi on suunnattu karhunmetsästäjille tai asiasta kiinnostuneille sekä haavakko- ja kolarikarhujen kanssa tekemisiin joutuville.

Aika: lauantai 10. toukokuuta kello 9 alkaen, ilmoittautuminen ja kahvit kello 8.00–8.30
Paikka: Karstulan ylä-asteen auditorio (Koulutie 13)

Kouluttajina ovat Suomen Metsästäjäliiton karhuasiantuntijat Pekka Kunnas ja Markku Keijonen Pohjois-Karjalasta sekä aseasiantuntijana aseseppä Reino Pölkki Kyyjärveltä. Lisäksi Sakon tuotepäällikkö Sampsa Olkinuora esitelmöi aseista ja luodeista.

Kurssimaksu on 30 euroa, josta ennakkomaksu 10 euroa maksetaan pankkisiirtona kolmen päivän kuluessa ennakkoilmoittautumisesta ja loput 20 euroa kurssipäivänä paikan päällä. Hintaan sisältyvät kurssimateriaalit, kahvi pulla kera sekä lounas kahveineen. Ennakkomaksua ei palauteta mahdollisen osallistumisesteen sattuessa.

Koska mukaan voidaan ottaa rajoitetusti kurssilaisia, on ennakkoon ilmoittauduttava 30.4. mennessä joko Sandy Nymanille tai Matti Lassilalle. KURSSI ON TÄYNNÄ!