Siirry sisältöön

Suomen riistakeskus hakee viestintäpäällikköä

Viestintäpäällikön vastuulla ovat riistakeskuksen ulkoinen ja sisäinen viestintä, brändin ja maineen kehittäminen, mediasuhteet, riistakeskuksen lehtien, Metsästäjän ja Jägarenin, päätoimittajana toimiminen sekä viestintätiimin vetäminen. Toimeen kuuluu myös muita esimiestehtäviä. Viestintäpäällikkö kuuluu johtoryhmään. Tehtävää voidaan kehittää valittavan henkilön mukaan.

Valittavalla henkilöllä tulee olla kokemusta strategisesta ja monikanavaisesta viestinnästä sekä mediasuhteiden ja muiden verkostojen hoidosta. Hänen tulee hallita eri kanavien käyttö viestinnän kokonaisvaltaisessa hyödyntämisessä. Metsästyksen ja riista-alan monipuolinen tuntemus ovat tehtävässä tärkeitä. Keskeistä on ymmärtää riistaan ja metsästykseen liittyvät moninaiset, monesti voimakkaat ja vastakkaiset mielipiteet.

Olet avoin, aktiivinen, positiivinen ja ratkaisukeskeinen ammattilainen – innostat ja motivoit työyhteisöä sekä pystyt viestimään metsästyksen ja riistatalouden tuottamista hyödyistä ja hyvinvoinnista. Tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja työskentelet joustavasti, tehokkaasti ja tuloksekkaasti myös paineen alla. Sinulla on toimeen soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja työskentelet sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme monipuolisen, kehittyvän ja vastuullisen tehtävän joustavassa ja ketterässä organisaatiossa, jossa pääset työskentelemään riista-alan ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen parissa.

Palkkaus määräytyy Suomen riistakeskuksen palkkausjärjestelmän roolivaativuustason (S sopimuspalkkaiset) mukaisesti ja tehtävä on otettava vastaan 1.6.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän ensisijaisena sijoituspaikkana on Suomen riistakeskuksen keskustoimisto Helsingissä. Etätyömahdollisuus riistakeskuksen käytäntöjen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat

johtaja Jari Varjo 3.-4.4. klo 08-18 (Puh. 029 431 2112) ja apulaisjohtaja Jari Pigg 5.-6.4. klo 08-18 (Puh. 029 431 2102)

Suomen riistakeskukselle osoitetut hakemukset pyydetään toimittamaan 14.4.2023 klo 16.00 mennessä sähköisesti osoitteeseen: kirjaamo@riista.fi. Viestiin merkintä: Viestintäpäällikkö.