Siirry sisältöön

Nähdään Metsämessuilla!

Suomen riistakeskus on mukana Metsämessuilla 22.–24. marraskuuta Messukeskuksessa Helsingissä.

Messuosastollamme voit esimerkiksi tutustua SRVA-toimintaan ja riekkosoiden ennallistamiseen, hankkia Metsästäjän oppaan tai riistakeittokirjoja sekä keskustella ajankohtaisista ja mieltä askarruttavista riista-aiheista asiantuntijoidemme kanssa. Osastomme 6d89 on lähellä eteläistä sisäänkäyntiä Metsäpeliluolan vieressä.

Metsän virkistyskäyttöä, metsänhoitoa ja metsänomistajille tarkoitettuja tuotteita ja palveluita esittelevä Metsämessut on alan suurimpia tapahtumia Suomessa. Metsämessut on osa Meidän viikonloppu -tapahtumakokonaisuutta, johon kuuluvat myös ELMA-maaseutumessut, Kädentaitomessut, Menopelimessut, Lemmikkimessut ja OutletExpo.

Lue lisää Metsämessuista
Lue lisää Meidän viikonlopusta

Tutustu SRVA-toimintaan

Suurriistavirka-apu (SRVA) on riistanhoitoyhdistysten ylläpitämä organisaatio, joka välittää poliisille metsästäjien virka-apua suurriistakonflikteissa. Tästä tärkeästä vapaaehtoistyöstä saa usein lukea lehdistä – jos haluat tietää enemmän, tule juttelemaan!

Lue lisää SRVA:sta

Hanki hyödyllisiä kirjoja

Suomen riistakeskuksen verkkokaupasta voi tilata tuotteita niin yksityiskäyttöön kuin metsästysseura- ja riistanhoitoyhdistystoimintaan. Messuilla osaa kirjoista myydään tarjoushintaan, osta pukinkonttiin vaikka Metsästäjän opas!

Lue lisää Metsästäjän oppaasta
Lue lisää riistakeittokirjoista

Keskustele riista-aiheista

Suomen riistakeskuksella on oma sosiaalisen median sivunsa Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa, SlideSharessa ja LinkedInissä. Messuilla alkanutta keskustelua kannattaa jatkaa verkossa!

Lue lisää sivuista

Nettilomakkeella voit antaa Suomen riistakeskukselle palautetta. Mitä mieltä olit messuosastostamme? Mitä aiheita toivoisit näkeväsi seuraavilla messuilla?

Lue lisää palautteesta

Kuvat: Messukeskus/Metsämessut
Kuvat: Messukeskus/Metsämessut