Siirry sisältöön

Nuori metsästäjien sukupolvi

Mihin suuntaan nuoret metsästäjät haluavat seura- ja seuruemetsästyksen kehittyvän? Mitä haasteita he kohtaavat? Nuoren metsästäjän näkökulmaa antaa Metsästäjä-lehden nuorena toimittajanakin toimiva lukiolainen Reetta Hokkanen Kainuusta. Jaksoa emännöi viestintäsuunnittelija Johanna Hellman.

– Olen aika varma, että nykyisestä sukupolvesta metsästäjiä tulee uudella tavalla verkostoitunut porukka. On pakko löytää keinoja metsästästää porukalla, kun väki vanhenee. Ihmiset edelleen haluaa metsästää yhdessä, Hokkanen pohtii.

Kuuntele jakso suoraan tästä tai Spotifysta:

Nuori metsästäjien sukupolvi

Spotify-logo ja linkki Spotifyn sivustolle.

Huomioväreihin pukeutunut metsästäjä istuu varvikossa koira vierellään.
Tänä syksynä Hokkanen pääsi jäljestämään karhujahdissa.

Yksi kommentti artikkeliin ”Nuori metsästäjien sukupolvi

  1. Hei! Täällä meillä nuoret melkein pakotetaan talkoisiin että pääsee seuran jäseneksi. Toiset kyttää uusia koejäseniä ja vaikka olisi metsästys sallittu kyseisellä alueella se tullaan kieltämään vedoten kaikkeen lähellä asutusta vaikka ei käytännössä edes metsästä vaan kulkee alueella tai ottaa koiraa kiinni. Seurassa muutama henkilö jotka päättävät asiat ja muut ovat hiljaa eivätkä sano mitään. Parasta tässä on se että itse ovat säännöt laatineet ja sitten kysyiset henkilöt eivät muista niitä sääntöjä ja sitten keksitään jokin syy että ei seuraan pääse vaikka säännöt ovat toisenlaiset. Nytkin sellainen sääntö että seuraan voi anoa koejäsenyyttä seuran ulkopuolella asuva ettei se ole este jäsenyyteen niin nyt viimeksi seuran ulkopuolella asuvaa ei oteta vedoten siihen että tulijoita olisi niin paljon.

Kommentointi on suljettu.