Siirry sisältöön

Varasto muuttaa, verkkokauppa uudistuu

Suomen riistakeskuksen varastopalvelut ja verkkokauppa siirtyvät Booky.fi Oy:n hoidettaviksi juhannuksesta lähtien. Helsingin Östersundomissa sijainnut varasto on suljettu 17.–21.6. eikä tilauksia tänä aikana oteta vastaan. Varasto aukeaa jälleen maanantaina 22. kesäkuuta 2015. 

Maanantaista alkaen tilaukset tehdään

  • uudistuneessa verkkokaupassa: kauppa.riista.fi
  • puhelimitse: 020 331 515 (arkisin klo 9.30–15.30, hinta 0,088 €/min)
  • sähköpostitse: kauppa@riista.fi

Tervetuloa mukaville ostoksille!

Riistanhoitoyhdistyksillä oma verkkokauppa

Riistanhoitoyhdistysten kauppaan pääsee verkkokaupan etusivun linkistä tai suoraan osoitteella rhy.pikakirjakauppa.fi. Sopimushinnat riistanhoitoyhdistyksille ovat voimassa vain rhy-kaupassa ja siksi on tärkeää, että ostokset tehdään kirjautuneena rhy-kauppaan. Riistanhoitoyhdistykset voivat edelleen maksaa tilauksensa laskulla. Muutos aiempaan on se, että kaikkiin tilauksiin lisätään postimaksu.

Kirjauduttaessa ensimmäistä kertaa uuteen verkkokauppaan tulee käyttää käyttäjätunnuksena tällä hetkellä käytössä olevan verkkokaupan tietoihin ilmoitettua sähköpostiosoitetta ja salasanaa. Jatkossa kirjautumiseen voi käyttää vaihtoehtoisesti myös asiakasnumero–salasana-yhdistelmää. Asiakasnumero löytyy verkkokaupan Omat tiedot -sivulta. Sieltä voi myös tarkistaa, että yhteystiedot ovat ajan tasalla ja tarvittaessa päivittää tietoja. Tällä hetkellä käytössä oleva käyttäjätunnus ei toimi uudessa verkkokaupassa. Mikäli riistanhoitoyhdistys ei aiemmin ole käyttänyt sisään kirjautumisen vaativaa verkkokauppaa, on käyttäjätunnukset pyydettävä asiakaspalvelusta puhelinnumerosta 020 331 515.

Lisätietoja