Siirry sisältöön

Finlands viltcentral söker en kommunikationschef

Som kommunikationschef ansvarar du för viltcentralens externa och interna kommunikationer, utvecklar viltcentralens varumärke och goda namn, och förhållandet till medierna. Du fungerar också som chefredaktör för viltcentralens tidningar, Jägaren och Metsästäjä, och leder kommunikationsteamet. I tjänsten ingår även andra förmansuppgifter. Kommunikationschefen ingår i ledningsgruppen. Tjänsten kan utvecklas i enlighet med den anställda personen.

Du har erfarenhet av strategisk kommunikation i flera kanaler och vet hur man sköter kontakterna till medierna och andra nätverk. Du behärskar de olika kanalerna med ett helhetsgrepp om kommunikationerna. Avgörande för anställningen är också att du äger ingående kunskaper om jakten och viltbranschen. Du förstår att viltet och jakten inkluderar en mångfald av åsikter, ofta laddade och motstridiga.

Du är öppen, aktiv, positiv och ett problemlösningsinriktat proffs. Du inspirerar och motiverar arbetsgemenskapen och förmår kommunicera nyttan och välmåendet som jakten och vilthushållningen skapar. Du kommer utmärkt överens med andra människor och jobbar flexibelt och effektivt, och får resultat, även under press. Du har en för tjänsten lämplig högskoleexamen och jobbar smidigt på finska, svenska och engelska. Övriga språkkunskaper räknas som merit.

Vi erbjuder en mångsidig och ansvarsfylld tjänst med utvecklingspotential i en flexibel och smidig organisation där du jobbar i en bransch med samhällspåverkan.

Lönen följer Finlands viltcentrals lönesättning för avtalslön för en tjänst på den här nivån. Den anställda tillträder 1.6 eller enligt avtal. Tjänstens placeringsort är i första hand Finlands viltcentrals centralkontor i Helsingfors. Distansarbete är möjligt enligt viltcentralens praxis.

Ytterligare information om tjänsten ger direktör Jari Varjo 3-4 april kl 08-18 (tfn 029 431 2112) och biträdande direktör Jari Pigg 5-6 april kl 08-18 (tfn 029 431 2102).

Ansökningarna riktas till Finlands viltcentral och lämnas in senast den 14 april kl

16.00, elektroniskt till adressen  kirjaamo@riista.fi. Märk mejlet: Kommunikationschef.