Siirrä riistanhoitomaksusi e-laskutukseen

Nyt voit vaihtaa paperisen laskun riistanhoitomaksusta eli metsästyskortista sähköiseen e-laskuun, jonka saat jatkossa suoraan omaan verkkopankkiisi.

Tekemällä e-laskusopimuksen oman pankkisi kanssa saat metsästysvuoden 2014–2015 riistanhoitomaksun e-laskuna omaan verkkopankkiisi. Uuden metsästyskortin saat suoraan kotiisi kannettuna Metsästäjä-lehden nelosnumeron lisäkannessa. Pankkikortin kokoinen metsästyskortti on sekä tyylikäs että helppo säilyttää vaikka muovitaskussa tai lompakon pankkikorttitaskussa. Kortti on muovitettu, joten se säilyy pidempään ja kestää paperikorttia paremmin vettä.

Siirtyminen e-laskutukseen säästää aikaa ja vaivaa: sinun ei tarvitse itse syöttää laskun tietoja, vaan hyväksyt sen maksuun vain yhdellä klikkauksella verkkopankissasi. Kaikki tiedot, kuten viite- ja tilinumerot ovat siinä jo valmiina, joten niitä ei tarvitse erikseen näppäillä. Sinun tarvitsee ainoastaan tarkistaa ja hyväksyä lasku nappia painamalla.

Siirtyminen riistanhoitomaksun e-laskutukseen on yksinkertaista. Toimi näin:

  1. Kirjaudu omaan verkkopankkiisi.
  2. Tee sopimus (uusi e-lasku) ja valitse laskuttajaksi Suomen riistakeskus ja laskutusaiheeksi riistanhoitomaksu.
  3. Käytä yksilöintitietona henkilötunnustasi.

Lue lisää e-laskun käyttöönotosta oman pankkisi sivuilta ja siirrä riistanhoitomaksusi e-laskuksi jo tänään. E-laskusopimusta ei tarvitse uusia vuosittain.

Lue lisää metsästyskortista