Metsästäjärekisterin uudet yhteystiedot

Metsästäjärekisterin yhteystiedot ovat muuttuneet 1.1.2015 alkaen. Metsästäjärekisterin kautta hoidetaan metsästyskorttiin liittyviä asioita ja tarvittaessa osoitteenmuutoksia.

Suomen riistakeskus pitää metsästäjistä rekisteriä. Rekisterissä on noin 370 000:n metsästäjän tiedot. Vuoden alusta alkaen rekisterin teknisestä toteutuksesta ja tietojen päivittämisestä huolehtii Innofactor. Innofactor on Pohjoismaiden johtavia Microsoft-pohjaisten IT-ratkaisujen toimittajia.

Metsästäjärekisteriä käytetään metsästäjien koulutuksen suunnitteluun, neuvontaan, metsästyksen valvontaan, metsästys- ja riistanhoitotoiminnan käytännön järjestelyihin sekä metsästykseen ja riistanhoitoon liittyvien muiden tehtävien hoitamiseen. Lisäksi metsästäjärekisteriä käytetään riistanhoitomaksun suorittaneiden ihmisten kokonaismäärän selvittämiseen ja muiden tilastojen laatimiseen sekä osoitteistona Metsästäjä-lehden ja riistanhoitomaksun tilillepanokortin lähettämistä varten.

Metsästäjärekisterin yhteystiedot 16.10.2015 alkaen

Metsästäjärekisterin asiakaspalvelu:

Avoinna arkisin kello 8–18

Puhelinnumero 029 431 2002

Sähköpostiosoite metsastajarekisteri@innofactor.com

Faksinumero 030 600 2302

Postiosoite

Metsästäjärekisteri
PL 22
00331 Helsinki

Puhelujen hinnat:

0294-alkuisiin numeroihin soittamisesta peritään vain soittajan oman operaattorin sopimuksen mukainen paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksu. Ulkomailta soitettaessa hinnan määrittelee paikallinen operaattori.