Huutokauppa Laitialan toimipisteessä

Suomen riistakeskus myy Hollolan Manskivessä sijaitsevan Laitialan toimipisteensä irtainta omaisuutta 27.5.2016 ja 17.6.2016 järjestettävissä huutokaupoissa. Huutokaupattavaan materiaaliin on mahdollisuus tutustua molempina huutokauppapäivinä ennalta klo 10.00 alkaen. Varsinainen huutokauppa on kumpanakin päivänä klo 12.00–17.00.

Huutokauppa järjestetään osoitteessa Metsästäjäntie 39, 16790 Manskivi  josta on opasteet huutokauppapaikalle. Opasteet on myös Laitialan kartanon tiehaarassa etelästä päin saapuville. Huutokaupattavaan tavaraan kuuluu metsästyksen ja riistanhoidon tehtävissä käytettyjä koneita ja laitteita, muun muassa pienoishirvirata, moottorikelkka rekineen, hautomakoneita, riistan ruokinta- ja pyyntilaitteita, puuntyöstökoneita ja -laitteita, ruohonleikkureita ja sähköporakoneita, lämminilma- ja lehtipuhaltimia, hitsauslaite ja puutarhakalusteita. Tavarat myydään siinä kunnossa kuin ne myyntihetkellä ovat.

Tavarat myydään joitain poikkeuksia lukuun ottamatta ilman tavoitehintoja ja ennakkotarjouksia. Tällöin ns. vasarahinta on tuotteen lopullinen myyntihinta. Myyjä pidättää kuitenkin itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyn tarjouksen.

Hintaan ei lisätä käsittelymaksuja tai muita maksuja. Suomen riistakeskus ei julkisoikeudellisena laitoksena lisää arvonlisäveroa tavaroiden hintaan. Maksu edellytetään paikan päällä käteissuorituksena, myös pankki- ja luottokortit ja verkkopankki käyvät.

Ostaja huolehtii tavaran pois kauppapaikalta saman päivän kuluessa. Isompien kohteiden poisviennistä voidaan sopia erikseen, kuitenkin siten, että tavara noudetaan viimeistään seitsemän arkipäivän kuluessa ostotapahtumasta lukien.  Tämän jälkeen myyjä ei vastaa tavaran säilytyksestä. Tavaroilla ei ole palautusoikeutta.

Suomen riistakeskuksen Laitialan toimipisteen irtainta omaisuutta tulee jälleen myyntiin myös verkkohuutokaupassa osoitteessa www.kiertonet.fi