Aamuhetkiä-luontokuvailta Metsästysmuseossa

Suomen Metsästysmuseo ja luontokuvaaja Antti Siponen järjestävät luontokuvaillan Metsästysmuseossa torstaina 26.9.2013 kello 19. Siponen esittelee otoksiaan diaesityksenä sekä kertoo kuvaustilanteista ja niihin valmistautumisesta. Ilta liittyy Vuoden luontokuvat 2012 -näyttelyyn, joka on esillä museossa syyskuun loppuun saakka.

Riihimäkeläinen Antti Siponen huomioitiin Vuoden Luontokuva 2012 -kilpailussa kahdella kunniamaininnalla. Härkälintuja esittävä kuva ”Soidinhuuto” palkittiin Linnut-sarjassa ja humoristinen kettua ja variksia kuvaava ”Runopiiri” Nisäkäs-sarjassa. Vastikään hänet palkittiin toisella palkinnolla Liminganlahden lintukuvakilpailussa.

Aamuhetkiä-luontokuvaillan kuvaesitys kestää noin tunnin, ja aikaa on varattu myös keskustelulle. Tilaisuuteen osallistuvilta peritään museon pääsymaksu (metsästyskortilla museoon on vapaa pääsy). Vedoksia Siposen palkituista kuvista myydään Suomen Metsästysmuseon museokaupassa. Lisäksi kuvaillassa on kuvaajalla myynnissä vedoksia myös muista aiheista.

Kuva: Antti Siponen

Siirry Suomen Metsästysmuseon sivuille